Șerban Moescu a lansat Despre tăcere

Șerban Moescu - Despre tacere

Mă bucur foarte mult să aud de artiști români care, deși aleg să emigreze, continuă să creeze și peste hotare și, atunci când au ocazia, să și aducă operele în fața publicului. Iar când aceste acte artistice se materializează în albume sau cărți, cu atât mai bine. Este și situația lui Șerban Moescu, un fizician român, născut în Baia-Mare și care în momentul de față profesează în SUA.

În 2012, după aproape un an de înregistrări în studioul Najul Records (divizie a VicActive Productions, Denton, Texas, USA), Șerban Moescu a reușit să realizeze albumul Despre tăcereîmpreună cu soția sa, Anca, care a contribuit atât cu o parte din versuri, cât și cu voci la unele piese. Textele celorlalte piese de pe album sunt scrise pe versuri de Adrian Mihai Bumb, Valeriu Gafencu, dar și ale unor clasici ai poeziei romanesti (Lucian Blaga, Vasile Voiculescu, Bacovia,Crainic,St.O.Iosif)

CD-ul este realizat in format jewel-box și conține un booklet de 12 pagini, cu integrala textelor și imagini, grafica fiind realizata de artistul sibian, Laurentiu Indreica. Albumul este disponibil pe iTunes. Și dacă tot am vorbit de album, în încheierea acestei scurte prezentări vă invităm să ascultați piesa Cântec, pe versuri de Anca Morcovescu.

Șerban Moescu – Cântec

Post Author: Marius Matache

5 thoughts on “Șerban Moescu a lansat Despre tăcere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.