DragoBertzi la Teatrul Excelsior

DragoBertzi 2013Așa cum spuneam când anunțam agenda lunii februarie la Teatrul Excelsior, această locație este una prietenoasă pentru iubitorii muzicii folk, găzduind două concerte doar în luna februarie. Și dacă de lansarea albumului meu – HOINAR prin Piața Matache – am mai vorbit, astăzi povestim de concertul deja tradițional DragoBertzi, 2013 fiind episodul numărul III. În apropiere de Dragobete și anume vineri, 22 februarie, Ducu Bertzi cheamă fanii și spectatorii de muzică folk pentru o seară împreună, din care nu vor lipsi Floare de colt, M-am indragostit numai de ea sau Visul.

Evident, alături îi va sta vioara fermecată a lui Mihai Neniță. pentru un parteneriat muzical si nu numai verificat în lungi concerte şi pe lungi distanţe. Mihai e genul de muzician care poate transforma orice iubitor de muzica, indiferent daca are sau nu legatura cu muzica folk. Vioara lui completeaza excelent piesele calde si cunoscute de toti ale lui Ducu Bertzi, dar nu trebuie sa ratati nici momentele sale de virtuozitate cand arata ca poate face orice din acest instrument.

Concertul incepe la orele 19:30. Adresa Teatrului Excelsior este str. Academiei nr. 28-30.Biletele se pot cumpăra de la casieria Teatrului Excelsior sau online de pe Bilete.ro

Post Author: Marius Matache

1 thought on “DragoBertzi la Teatrul Excelsior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.