Festivalul Tatiana Stepa la Mizil

La Mizil devine deja tradiție Festivalul-concurs de muzică folk “In Memoriam Tatiana Stepa”, ajungând în acest an la cea de a 5-a ediție. Organizat de Primăria Orașului Mizil și de Consiliul Județean Prahova, festivalul are loc în acest an în perioada 7-8 decembrie la Centrul Cultural Adrian Păunescu din localitate.

Concursul festivalului

Președintele juriului este Nicu Alifantis. Invitația la concurs este adresată tuturor creatorilor şi interpreţilor de muzică folk (neconsacraţi), indiferent de vârstă. Înscrierile vor fi însoţite de un CD sau MP3 (ce vor sta la baza preselecţiei), o scurtă prezentare, fotografie, nr. telefon (e-mail) şi se vor trimite la adresa poştală: Primăria Mizil, B-dul Unirii, nr. 14, judeţul Prahova, cod poştal 105 800 (cu menţiunea: „pentru festivalul de muzica folk”) sau la adresele de e-mail: leonidacondeescu@yahoo.com şi primaria@primaria-mizil.ro.

Candidatii admişi vor fi anunţaţi la adresele de contact indicate de ei.  Aceştia vor plăti o taxă de participare de 50 de lei/persoană, banii urmând să fie achitaţi în numerar la casieria Centrului Cultural „Adrian Paunescu” în ziua intrării în concurs. Informaţii suplimentare se pot obţine sunând la telefoanele: 0722.653.808, 0244 249 131; 0244 250 970.

Mizil Final 2013Recitalurile festivalului “In Memoriam Tatiana Stepa” de la Mizil

Cele două seri de festival vor include și o serie de recitaluri ale unor artiști consacrați. Programul celor două seri este următorul:

  • Sâmbătă, 7 decembrie, orele 18:00: Adela Mihaela Țițescu (câștigătoarea ediției 2012), Cristian Buică, Marius Matache&Folk Band Imperfect, Marius Bațu;
  • Duminică, 8 decembrie, orele 18:00: Cătălin Stepa, Raul Cârstea&Adi Manolovici, Dinu Olărașu, Daniel Iancu.

Post Author: Marius Matache

3 thoughts on “Festivalul Tatiana Stepa la Mizil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.