2 bilete la Alina Manole la Hard Rock Cafe

Alina Manole Hard Rock Cafe
UPDATE: Cele două bilete merg la Mihai si Ianas Andreea! Cei doi câștigători vor primi câte un mail pe adresa indicată în forumularul de comentarii.
Joi, 13 noiembrie, Alina Manole va cânta pe scena clubului Hard Rock Cafe din București, iar noi, împreună cu organizatorii și artista, ne-am gândit să vă trimitem la concert. Cum? Punem la bătaie două premii a câte un bilet de intrare în cadrul unui concurs-fulger (deci vom avea 2 câștigători). Răspunde pe scurt (sau mai pe lung) la întrebarea de mai jos si poți fi pe lista de câștigători ai unui bilet de intrare.

Care este principalul motiv pentru care vrei sa participi la concertul de pe 13 noiembrie al Alinei Manole de la Hard Rock Cafe?

Răspunsurile vor fi adăugate în comentariile acestui articol. Biletul asigură accesul în club în mod gratuit pe durata concertului, fără rezervare de loc. Rezervarea se poate face în seara de concert, imediat după preluarea premiului. Data limită până la care puteți participa la concurs este miercuri, 12 noiembrie, ora 11:00 dimineața.

Post Author: Marius Matache

7 thoughts on “2 bilete la Alina Manole la Hard Rock Cafe

  catalin

  (10 November 2014 - 15:25)

  Pai e simplu: inca de cand eram mic, joia aveam lucrare de control la teorie si solfegiu: dicteu. Invariabil luam 4. Asa a ramas joia cam cu ghinion. In plus e 13 :P. Ceva… ceva… tot trebuie sa-mi aduca binele intr-o zi rea.

  Mihai

  (10 November 2014 - 16:33)

  Pentru ca i-am scris o scrisoare, una-n cutie, cu litere de mana, caligrafiate frumos, usor inclinate intr-o parte. Am intrebat-o simplu “Iubito, ma vrei?”. Mi-a scris ca ma rasfat. I-am raspuns ca pot sa-i spun cuvintele astea mult mai frumos. “Atunci surprinde-ma”, mi-a raspuns. Si nu mi-a mai ramas decat sa visez ca Alina i le va canta. Dar nu pot spune ca e un motiv. E chintesenta pe care o asteapta un artist. E maximul pe care il poate transmite. Prin cuvintele lui naste emotii si sentimente. Wow…ce frumos ar fi sa se intample ?!

  ianas andreae

  (10 November 2014 - 21:14)

  Pentru ca as vrea sa am motive de fericire si de joi nu numai de luni…pentru ca zambete si iubire..pentru ca speranta si deconectare…pentru ca nesfârșit….

  Andreea

  (10 November 2014 - 22:19)

  “Iubit de mi-ai fi fost” am fi avut o “casatorie in stil italian” intr-o seara cu “luna patrata”. dar “tu taci” caci nu ai fost “niciodata inger” si ti-ai dorit o “dragoste in 3” cu “amante” si “sirene”.

  Tu “fix in seara asta” ai deschis “Cutia Pandorei” si “(tu) ai vandut marea”…iar eu, “plec putin” si “sper sa nu” vi “in urma mea”…caci ai sa afli ca “te iubesc” doar “asa si asa”.

  “Concomitent” cu “Fericirea de luni”, “prieten(ul) invizibil” imi aminteste ca ma apropii “de 30 de ani” si desi “ea nu ma(i) stie” eu vreau sa o aud joi.

  Petre Lavinia Mihaela

  (10 November 2014 - 22:43)

  Imi doresc sa particip deoarece imi place Alina Manole,am fost la multe concerte(sunt din Bucuresti) si chiar am acasa albumele cu autograf pe ele! Ori de cate ori imi permite timpul,merg cu placere la concertele ei si de fiecare data reuseste sa-mi transmita o energie pozitiva! Cunosc si versurile mai multor melodii si imi face mare placere sa cant odata cu ea si cu cei din sala care le stiu,la randul lor…Ce sa va mai spun:ar fi o reala bucurie sa ajung si de data asta la Hard Rock Cafe!

  Ramona Stan

  (10 November 2014 - 23:38)

  Imi place foarte mult muzica pe care o canta si m-as bucura foarte mult sa merg la acest concert.

  mianna

  (12 November 2014 - 02:51)

  Pentru ca sunt o pacatoasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.