Premianți de Crăciun

Nu ne-a ieșit planul cu declararea câștigătorilor în timp util a discurilor și pentru asta îmi cer scuze, chiar nu am apucat. Pe de altă parte, m-am gândit să fericim mai mulți participanți, așa că unul din premii va fi împărțit la 3 participanți. Mulțumiri tuturor participanților, vom încerca să continuăm să vă oferim discuri, invitații la concerte și alte premii care ni se vor părea atractive pentru iubitorii muzicii folk. Mulțumiri Asociației F.A.I.R. și lui Sorin Poclitaru pentru contribuția semnificativă la premii. Dar să nu mai lungim vorba și să îi anunțăm pe cei patru premianți.

Premiul I merge la Alle Xandra, care primește setul de discuri Buică – Matache – Iacob.

Călin Hrincă primește albumul colectiv Fălticeni Folk 2014

Bianca Molnar primește discul Adrian Bezna – Să-mi lași, pe ușa veche, semn

Mihaela Stoica primește discul Marius Matache – HOINAR prin Piața Matache.

Îi rugăm pe cei patru câștigători să ia legătura cu noi prin e-mail (pe adresa contact/at/foreverfolk/punct/com) pentru a ne trimite adresele unde să le fie livrate premiile. Nu uitați să urmăriți și pagina noastră oficială de Facebook, pentru a afla zilnic noutăți din muzica folk. Tuturor, Sărbători Fericite și să ne citim, auzim și vedem în 2015 cu muzici la fel de frumoase!

Post Author: Marius Matache

3 thoughts on “Premianți de Crăciun

  Molnar Bianca

  (23 December 2014 - 18:40)

  Mulțumesc din suflet! Chiar îmi doream albumul lui Adi Bezna. O sa trimit e-mail imediat ce termin de copt cozonacii. Va doresc Sărbători fericite!

  CALIN HRINCA

  (24 December 2014 - 18:29)

  MERSI FRUMOS PT PREMIU!!!SARBATORI FERICITE TUTUROR IUBITORILOR DE FOLK SI DE MUZICA BUNA SI DE CALITATE!PUPICI!

  Stoica Mihaela

  (25 December 2014 - 11:33)

  O surpriza extraordinara!O bucurie fara margini,mai ales atunci cand niste profesionisti decid sa fii unul dintre castigatori! Inseamna ca NU AM HOINARIT DEGEABA PRIN PIATA MATACHE!AM FOST UN HOINAR CASTIGATOR!||Iar premiul pentru care sunt nominalizata este ceea ce mi-am dorit cel mai mult!SARBATORI FERICITE DRAGII MEI HOINARI DE LA FOREVER FOLK!
  VA IUBESC PENTRU TOT CEEA CE FACETI PENTRU MUZICA FOLK!O MUNCA TITANICA!
  RESPECT ASEMENEA OAMENI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.