Lansarea albumului Șotron

Duminică, 31 mai, a însemnat un cumul de evenimente: lansarea albumului “Șotron”, o repetiție pentru ziua copilului organizată de Primăria Sectorului 3 și nu în ultimul rând, aniversarea lui Nicu Alifantis. Albumul a adunat piesele dedicate copiilor de pe albume anterioare dar și piese mai puțin cunoscute, reorchestrându-le și transformându-le într-un produs ce-i bucură atât pe cei mici cât și pe cei mari. De cele mai multe ori, (și aici cred că părinții vor înțelege cel mai bine) cântecele pentru copii pot deveni sâcâitoare pentru părinți însă nu și în cazul Șotronului.

Lansarea a avut loc în parcul Titan, unde Primăria Sectorului 3 sărbătorea ziua copilului prin ateliere de pictură, olărit și tot felul de activități pentru a-i distra pe cei mici. Pe scenă au urcat rând pe rând  Mihai Neniță (vioară), Răzvan Mirică (chitare), Lyuben Gordievski (baian, claviaturi), Berti Barbera (percuții), Mircea Ciurez, Bogdan Tudor, Veronica Prodan (voci), urmați de Nicu Alifantis, toți purtând pălării simpatice și papioane supradimensionate, totul pentru amuzamentul celor mici.alifantis parc titan

Concertul a reprezentat o sumedenie de mici ghidușii ce i-au încântat pe toți cei prezenți: de la numere de magie la prezența celor doi căței ai familiei (care se regăsesc desigur și pe album) Kimura și Colț și chiar baloane cu heliu pentru voci “simpatice”.

Am vazut în public copii de toate vârstele încântați de spectacolul ce le era dedicat însă nici părinții sau adulții în general nu s-au lăsat mai prejos ci au dansat, cântat și aplaudat cu tot dragul.

Seara s-a încheiat cu ropote de aplauze, confetti și un La Mulți Ani cântat de toți cei prezenți. Cu această ocazie îi urăm încă odată domnului Nicu Alifantis mulți ani de muzică așa cum ne-a obișnuit întotdeauna și mai ales putere de muncă, căci de imaginație și creativitate știm că nu duce lipsa.
https://www.youtube.com/watch?v=Ky_y15Ceu6M

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.