Un Umor deeprimat merge la….

Concursul nostru având ca premiu volumul Umor deeprimat scris de Sorin Poclitaru și două albume folk pe versurile aceluiași poet a ajuns în faza decizională. Am avut 6 răspunsuri la întrebarea noastră Numiți un volum de pamflet al lui Sorin Poclitaru, altul decât Umor deeprimat, în ordinea postării:

 1. Seby Crăciun
 2. Claudiu
 3. Ioana C
 4. Sorin Morhan
 5. Bianca Molnar
 6. Manuela Călinescu

UmorL-am rugat pe random.org să extragă 3 numere, astfel încât să avem un câștigător principal, care va primi o carte și 2 discuri, dar și 2 câștigători secundari, care împart un al doilea premiu (unul primește cartea, unul primește două discuri). Iar random.org a decis după cum puteți vedea în poza alăturată.

Felicitări tuturor câștigătorilor, îi rugăm să ne scrie pe adresa contact[arond]foreverfolk.com cu numele complet și adresa la care să le trimitem premiile. Mulțumim pentru participare tuturor celor care ne-au răspuns, vom mai organiza concursuri, pentru că noi existăm datorită vouă, celor care ne citiți și care sunteți alături de muzica folk, prin toate mijloacele posibile (cumpărând bilete la concerte, discuri, promovând muzica folk și tot așa).

 

Post Author: Marius Matache

4 thoughts on “Un Umor deeprimat merge la….

  Dragoș

  (17 November 2015 - 21:13)

  Ce vă mai plac fetele… 🙂

  Bianca Molnar

  (18 November 2015 - 07:34)

  Ar fi culmea sa le placa baietii! Nu??? :)) Oricum, ce spirit de observatie! Acuma am observat ca random.org a ales fetele :))

  Dragoș

  (18 November 2015 - 09:06)

  Și eu, ca băieții. 😛

  Marius Matache

  (18 November 2015 - 11:04)

  @Dragos si Bianca nici nu am realizat ca sunt doar fete :)) Random fiind baiat, e clar ca asta e explicatia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.