Vieți desenate

Vieți desenate este albumul pe care Liviu Nechita nu a mai apucat să îl lanseze, din păcate, dar mi-am dorit tare mult ca albumul să apară totuși. Liviu a lucrat la el cu ultimele puteri, iar pentru un artist, ce rămâne în urmă este opera și de aceea spun că el merita cu prisosință ca acest album să apară. Discul conține 7 piese, iar datorită eforturilor unor oameni dragi el va fi lansat.

Pe 10 iunie 2017, în Iașiul atât de drag lui Liviu, Vieți desenate va veni în fața publicului printr-un spectacol la Ateneul din Iași ce îi are ca invitați pe Nicu Alifantis, Cezar Popescu, Andrei Maftei (cel care semnează versurile pieselor de pe album) și subsemnatul, Marius Matache.

La album au mai contribuit Jul Baldovin (chitară acustică, bas, aranjament orchestral), Gelu Ionescu (programare, mix), Victor Panfilov (masterizare) și Armando Sacca (grafică).

Spectacolul are loc în Sala “Radu Beligan”, începe la ora 19:00, biletele costă 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Liviu, oriunde ai fi, muzica ta ne va bucura întotdeauna sufletele!

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Vieți desenate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.