Puiu Crețu – Tandem cu…Tandem

După ce am inaugurat seria spectacolelor de seară cu Teddy Tudoroiu și Daniel Iancu, a venit momentul să vă invităm la o nouă seară din seria de cinci spectacole de la comedie. Să lăsăm ziua de 13 a acestei luni să ne combată spiritualismul și superstiția potrivit cărora negativismul și ghinionul se vor instala si ne vor îmbrăca ființele. Eteric, această seară va destrăma pustiirea nenorocului cu schița muzicală a proiectului Educație și cultură prin cântec și vers.

La această dată, în tandem cu Puiu Crețu și Trupa Tandem, va fi valorificată prin conotații muzicale nivelarea și dezvoltarea învățăturii, prin pătrunderea în misticitatea infantilă. Educația va aduce cu sine fundamentele muzicale ce acest domeniu le ramifică, iar cultura va fi reprezentată prin repertoriul artiștilor detașat complet de a fi ceva fad. Sala nouă a Teatrului de Comedie (din Str. Sf. Vineri nr. 11) va găzdui astfel un adevărat proces de transformare a percepției muzicii în aplicarea succesivă a sa, asupra învățăturii sau de ce nu, către învățăcei.

Puiu Crețu este un om al muzicii cu o „istorie muzicală destul de vastă… Am, dacă socotesc bine, 41 de ani de scenă și peste 2500 de spectacole.” Precum o validare pruncenie, Trupa Tandem abia și-a întins nervurile în pământul armoniilor. Acest model de a ajunge „cineva” și „de unde am început” va ramifica tocmai această valoare a metamorfozării și a ascensiunii către ce e mai sus, trecând, musai, prin educație și cultură.

Un Cântec nebun va anunța Despărțirea în flori, cu dor de Leagăn pentru toată copilăria în care Eu, Cu tine ne-am unit Ceasul inimii târzii, De dor!

Pentru a rezuma povestea, luni, 13 noiembrie, începând cu ora 19.30, ne vedem în Sala Nouă a Teatrului de Comedie pentru spectacolul Puiu Crețu – Tandem cu…Tandem. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Proiectul Educație și cultură prin cântec și vers este finanțat de Primăria Sectorului 3 și implementat de Asociația Folkul Acasă În Realitate. Partenerii proiectului sunt: Inspectoratul Școlar al Municipiului București, RFI România, ForeverFolk

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.