Și mai Acustic în Bărăgan

Dacă prima serie de Acustic în Bărăgan s-a axat pe rock alternativ – byron, Toulouse Lautrec, The Mono Jacks, Grimus (detalii aici) – La Partid Lehliu continuă să propună evenimente cu muzică live din zona acustică, de această dată cu din zona folk -rock. Sub titlul Și mai Acustic în Bărăgan vor evolua artiști folk – Marius Matache, folk-rock – Folk Frate, folk alternativ – Țapinarii, Fără Zahăr – și rock acustic – Adrian Despot și Cezar Popescu (Vița de Vie), White Mahala, ZOB. Totul pentru o vară cu muzică de bună calitate în micul orășel de pe drumul spre mare.

Prieteni mai vechi sau mai noi ai singurului Partid pe care noi îl recomandăm vin să cânte și să încânte publicul care, de fiecare dată, a umplut terasa de lângă linia ferată. Vor fi lansări de disc, vor fi seri de poveste, pline de umor și energie, dar mai ales de muzică de calitate. Recomandăm rezervările din timp și chef de cântat, dar și să mituiți un prieten să fie șofer, că temele serilor sunt pe bază de dialog: vin din cramele AVINCIS și bere Ciuc.

Program Acustic în Bărăgan

  • Adrian Despot&Cezar Popescu + Țapinarii – vineri, 9 iulie;
  • Marius Matache + Fără Zahăr – vineri, 23 iulie;
  • ZAIBĂR + White Mahala – vineri, 6 august;
  • FolkFrate + ZOB – vineri, 20 august.

Parteneri: Radio Guerilla, CIUC, Avincis, Munteanu

Și Mai Acustic în Bărăgan

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Și mai Acustic în Bărăgan

    […] de La Partid face parte din cea de a 2-a serie Și mai Acustic în Bărăgan (găsiți programul integral al concertelor aici), sunt alături de băieții de la Fără Zahăr, ceea ce e o mare onoare pentru mine. Apoi, 3 zile […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.