Printre Măguri 8

Printre Măguri 8

Printre Măguri 8 este, după cum spune și numele, cea de a 8-a ediție a festivalului de la Măgureni – Satul Banului, ce va avea loc în perioada 29-31 iulie 2022. O ediție folk-rock, așa cum organizatorii ne-au obișnuit de-a lungul anilor.

Programul Printre Măguri 8

  • Vineri, 29 Iulie: Marius Matache, Folk Frate, Cosmin Vaman & Spam, Sarmalele Reci
  • Sâmbătă, 30 iulie: Eugen Avram, Ovidiu Mihăilescu, Daniel Iancu, Taxi
  • Duminică, 31 iulie: Mircea Vintilă & Vali Vătuiu.

Biletele sunt disponibile prin rețeaua IaBilet.ro, iar momentan au preț de presale, după cum urmează: abonamentul pentru cele 3 zile costă 130 de lei, iar biletul de o zi pentru vineri sau sâmbătă costă 75 de lei.

Nu vor lipsi din program plimbările cu bicicleta, sigur Liviu Ungureanu, gazda evenimentului (la începuturi, arena de concert se numea simplu grădina lui Liviu), pregătește un traseu interesant pasionaților. De asemenea, mâncarea la ceaun și alte bunătăți preparate local. Dacă sunteți mai rezervat în ale biciclitului MTB, un pic de relaxare pe malul râului Provița, situat la doi pași, cu o bere în mână, s-ar putea să fie la fel de atractiv.

Cazarea se face la cort sau cu rulota, iar cei mai comozi se pot caza la pensiunile din apropiere (nu foarte numeroase, recomandăm să planificați din timp, dacă doriți confortul unei pensiuni). Organizatorii Printre Măguri 8: Asociația ENKI și Club Touche Băicoi.

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Printre Măguri 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.