Reducere 15% la Printre Măguri

Ne dorim în permanență să oferim cititorilor și prietenilor noștri mici avantaje pentru faptul că ne urmăresc. După campania de la Baricada Folk Brezoi 2022, iată că am reușit să obținem o reducere de 15% pentru abonamentele la festivalul Printre Măguri 2022. Acesta are loc la Satul Banului (comuna Măgureni, aprox. 18 km de Câmpina și 32 km de Ploiești) în perioada 29-31 iulie 2022.

Acest lucru este posibil utilizând voucher-ul ALCHIMIE pe site-ul IaBilet atunci când achiziționați unul sau mai multe abonamente. Atenție, numărul abonamentelor la reducere este limitat (20 buc.), deci sfatul nostru e să vă grăbiți.

Recitalurile celor trei zile de festival Printre Măguri vor fi susținute de:

  • 29 Iulie – ora 19:00: Marius Matache, Folk Frate, Cosmin Vaman si Trupa Spam, Sarmalele Reci.
  • 30 Iulie – ora 19:00: Eugen Avram, Ovidiu Mihailescu, Daniel Iancu, Taxi.
  • 31 Iulie – ora 12:00: Mircea Vintila & Vali Vatuiu.

Sunt trei zile de muzică, de sport, chiar și când vremea nu e perfectă, de distracție în natură și la foc de tabără, de prietenie. Poate fi un prilej de descoperire a tradițiilor în decorul încărcat de istorie al locului (Palatul Micul Trianon e la 8 km pe jos, 10 km pe șosea). Nu trebuie să ratați nici activitățile conexe concertelor din fiecare seară. Bicicliștii au oportunitatea unor trasee foarte atractive, există și tururi ghidate pentru cei care merg pe jos. Aveți la dispoziție standurile cu vânzare de produse tradiționale sau vizionarea exponatelor sculptate în piatră sau pur și simplu vă relaxați pe malul râului Provița din apropiere.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.