Moș Nicolae cu Alexandru Andrieș

Ehei, dragii Moșului, dacă ați fost cuminți, foarte cuminți sau chiar neobișnuit de cuminți, în ajun de Moș Nicolae veți primi desert bun din partea domnului Alexandru Andrieș și prietenilor săi. Conform tradiției, întrerupte brutal de pandemie, înainte de căutatul în ghetuțe trebuie să primiți un instructaj profesionist despre zâmbete și nostalgii.

Sau, după cum spune respectabilul domn Aurel Mitran, după un turneu culinar merge la fix un desert. Într-un onorant parteneriat plin de ,,povești’’ cu Muzeul Național de Artă al României, sunteți așteptați luni, 5 decembrie 2022, la Sala Auditorium (unii s-ar putea să o știți drept Sala Mică a Palatului). Ora este 19:30 și se pare că felicitările, masa și dansul încep chiar din foaier. Partea și mai bună: nuielușele au fost abrogate, pardon, aruncate. Pe scurt, nu vă mai luați bătaie.

Nu e deloc de neglijat nici faptul că spectacol vine fix după o vacanță (că de, 30 noiembrie liber, 1 decembrie liber, doar nu o să mergem pe 2 la muncă, doar pentru o zi). Ce ar mai fi de spus: biletele sunt disponibile pe Entertix, costă 120 de lei și e bine să le luați, că timpul trece, azi au intrat salariile pe card, e fix momentul potrivit. Foarte probabil vă vedeți și cu cineva de la noi, că dom’ profesor ne e foarte drag și n-am rata așa ocazie să îl colindăm de Moș Nicolae. Poate ne dă un 10. La muzică!

Moș Nicolae Alexandru Andrieș 2022

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Moș Nicolae cu Alexandru Andrieș

    […] l-am luat la întrebări, să vadă și dânsul cum e. Asta și pentru că anunțam zilele trecute spectacolul său tradițional de Moș Nicolae, ce va avea loc pe 5 decembrie de la Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă al […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.