Premiile ForeverFolk 2009

ARGUMENT: Ne-am gandit ca orice eveniment care ar promova muzica folk si pe cei care o creează ar fi bine venit. Si, ca si alte domenii precum sportul, jurnalismul sau politica, familia muzicii folk isi poate premia (la nivel pur simbolic) acei reprezentanti care pe parcursul unui an (in cazul de fata 2009) au promovat, prin concerte, albume sau evenimente muzica folk.

Pentru că nu detinem adevarul absolut, decizia asupra celor mai merituosi se imparte intre echipa noastra, un juriu format din jurnalisti cu state vechi in muzica romanească si publicul larg, ce va putea vota prin intermediul site-ului nostru. Rezultatele acestui top nu reprezinta o valoare absoluta. Speram sa nu fi uitat pe cineva, speram să nu jignim pe cineva prin neincluderea in acest top.

Juriul presei de specialitate este alcatuit din:

 • Alina Deac, FolkBlog
 • Andrei Partos, Radio Romania Actualitati – Psihologul muzical;
 • Dan Cojocaru, TVR – Timpul Chitarelor;
 • Mihai Cosmin Popescu, Radio Romania Actualitati – Omul cu Chitara;
 • Teodora Ionescu, Radio Bucuresti – Dublu 60 plus Tea.

CATEGORII

 1. Cel mai bun artist folk al anului 2009
 2. Cel mai bun album de muzica folk aparut in 2009
 3. Cea mai buna piesa de pe un album aparut in 2009
 4. Cel mai bun tanar artist
 5. Evenimentul anului
Post Author: Marius Matache

4 thoughts on “Premiile ForeverFolk 2009

  fox studis

  (19 November 2009 - 22:42)

  “Opinia ta aici”…….”Opinia ta aici”…”Opinia ta aici”…….”Opinia ta aici”…”Opinia ta aici”…….”Opinia ta aici”…”Opinia ta aici”…….”Opinia ta aici”….”Opinia ta aici”…….”Opinia ta aici”….”Opinia ta aici”…….”Opinia ta aici”…. daca http://www.foreverfolk.ro nu e Nimic nu “E”…. Sa te superi pe cine nu trebuie ..ca sa poti afla adevarul.. Fox Studis (Marius Ojog)

  […] ridicat al materialelor publicate, al ideilor noi pe care le-am dezvoltat (cea mai noua este ideea Premiilor ForeverFolk 2009), iar acum ei vor ca noi sa ramanem la acest nivel. Dar oricat de mult mi-as dori sa fac mai mult […]

  Ioan

  (6 December 2009 - 14:45)

  absolut …

  […] Pentru lumea folkului, anul 2009 a însemanat o sumă de lansări (şi nu pot să nu menţionez aici “Cipilica” lui Ovidiu Mihăilescu, “Cărările cu maci” ale Zoei Alecu, şi fenomenul care deja a atins proporţii naţionale sub forma de folk-jazz, început cu “Luna pătrată” şi încheiat “Cu drag” de Alina Manole), evenimente de impact pentru publicul larg precum Folk You şi Folk Maraton, dar şi pentru cei din interiorul breselei precum Tabăra de Folk, oameni care au crescut (felicitări, Mishu!), multe festivaluri şi concerte.  La final de an e timpul să îi premiem pe cei care au făcut ceva frumos, şi tocmai de aceea avem şi Premiile ForeverFolk 2009. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.