Arată-ne cea mai tare poza dintr-un concert şi poţi câştiga un album foto

ForeverFolk şi www.xoxo.ro te invită la concurs. Postează un link către ce ţi se pare ţie că ar fi cea mai tare poză dintr-un concert şi poţi câştiga un album foto oferit de www.xoxo.ro.

Linkurile vor fi postate ca şi comentarii la acest articol până la data de 29 mai 2011, ora 23:59:59. Atunci când postaţi, asiguraţi-vă că aţi completat câmpurile solicitate cu informaţii corecte la rubricile nume (complet, pe cât posibil) şi adresă de e-mail. Câştigătorul va fi decis de un juriu alcătuit din componenţii DreamTeamRO.

www.xoxo.ro este un instrument user-friendly prin care fotografiile voastre pot deveni mai mult decât fişierele DSC 0089, IMG 2345 sau alte variante. Pentru că vă ajută să vă ţineţi amintirile la îndemână prin crearea unor albume foto extrem de atractive, este o unealtă foarte utilă familiei, grupurilor de prieteni sau colegilor de promoţie. Dacă intraţi pe site, puteţi descărca programul, vă puteţi aranja pozele şi textele ce doriţi să apară, iar apoi aşteptaţi produsul final acasă, prin curier. Cum îl realizaţi cu mâna voastră, voi sunteţi singurul responsabil pentru ce rezultă.

zp8497586rq
zp8497586rq

Post Author: Marius Matache

22 thoughts on “Arată-ne cea mai tare poza dintr-un concert şi poţi câştiga un album foto

Comments are closed.