Folk in Dar in București

Folk in DarE perioada Sărbătorilor de Iarnă, iar artiștii nu rămân nepăsători la problemele societății în care trăim. Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) a pus la cale pe 20 decembrie 2012 un concert de muzică folk în Club Razna din București (Str. Lipscani nr. 63-65, Curtea Hanul cu Tei) sub titulatura de Folk in Dar. Printre cei care vor urca pe scenă se numără Ovidiu Mihăilescu&Trupa JOI, Cristi Dumitrașcu, Maria Gheorghiu, Marius Matache, Marius Dașcău, Ana-Maria Dumitru, dar există și posibilitatea unor invitați-surpriză.

Prețul unui bilet la evenimentul Folk in Dar este de 15 lei.

Înființată în urmă cu 4 ani, la 20 decembrie 2008, Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) este o organizație non-guvernamentală care acordă terapie timpurie copiilor diagnosticați cu autism (între 2 si 6 ani), precum și sprijin și consiliere părinților acestora. Copiii care au au fost incluși în programele terapeutice AITA au făcut progrese extraordinare, multi dintre ei au început să meargă la gradinițe cu regim normal, alții au dobândit abilități care îi vor ajuta să ducă o viață autonomă.

ForeverFolk sprijină din toată inima acest eveniment și vă invită să participați alături de noi la o seară de muzică folk pentru o cauză nobilă.

Post Author: Marius Matache

4 thoughts on “Folk in Dar in București

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.