Câștigă un strop din Alchimia toamnei

Alchimia toamnei

Vă povesteam săptămâna trecută de spectacolul Alchimia toamnei. A venit momentul să vă propunem un concurs legat de spectacolul de la Teatrul Excelsior ce îi are ca protagoniști principali pe Marius Matache și Sorin Poclitaru. Ca de obicei, ne place să îi răsplătim pe cei care susțin spectacolele de calitate prin biletele pe care le plătesc. În plus, un spectacol de muzică și poezie în ambianța unică a Teatrului Excelsior merită întâmpinat într-un tricou cu tâlc. Premiul constă într-un tricoul oficial al evenimentului Alchimia toamnei, ce apare într-un tiraj limitat, iar noi punem la bătaie 3 tricouri.

Pentru a intra în concurs pentru câștigarea premiului, trebuie să ne trimiteți seria și numărul biletului de intrare la concertul Alchimia toamnei, ce va avea loc în data de 28 octombrie 2013, începând cu ora 19:30. Dacă nu ți-ai cumpărat bilet încă, o poți face de la casieria teatrului (Str. Academiei nr. 28) sau online de pe Bilete.Ro.

Detaliile trebuie trimise prin e-mail la adresa contact[la]foreverfolk[punct]com până la data de 23 octombrie 2013, ora 23:59:59.

 

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Câștigă un strop din Alchimia toamnei

    […] dacă aveți deja bilete și vreți să fiți speciali la concert – pe ForeverFolk avem concurs care pune la bătaie tricoul oficial al evenimentului Alchimia toamnei, ce apare într-un tiraj […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.