Festivalul Artelor la Bucuresti

Dupa cum probabil stiti, exista un proverb ce spune ca “ Daca nu se duce Mohammed la munte, vine muntele la Mohammed”. Astfel, Asociatia pentru Viitorul European al Romaniei, Agentia de Spectacole De Alvare Consulting si Asociatia Culturala Maria Domina aduc artele la Bucuresti, organizand in perioada 2 – 9 Noiembrie Festivalul Artelor Bucuresti, care este primul festival particular, ce isi propune sa realizeze un discurs cultural coerent, punand accentul pe adevaratul spirit al romanilor, cultura, valorile, obiceiurile si traditiile lor. Mai presus de toate este un context prin care tinerii talentati sa fie valorificati si recunoscuti, un pas inainte catre afirmare, cu toate exigentele impuse de noua era Europeana.

Programul acestei editii se adreseaza in principal iubitorilor de muzica si arta, si cuprinde evenimente muzicale traditionale, clasice, piese de teatru, opera, opereta, recitaluri instrumentale, lansare de carte, expozitii de fotografie, pictura, si arta iconoclastica.

Astfel ca in Bucuresti, mai exact la Teatrul National de Opereta, Opera Nationala Romana, Sala Radio, Sala Mare a Palatului, Sala Mica a Palatului, vor evolua artisti de renume precum dirijorul Misha Katz, pianistul Dan Grigore, Corul de Camera Madrigal, maestrul Tudor Gheorghe, actorul Florin Piersic, violonistul Alexandru Tomescu, actorul Dan Puric, Corul Patriarhiei Romane, Orchestra Nationala Radio, actorul Dorel Visan, si multi altii pe care va asiguram ca nu doriti sa ii ratati.

Puteti gasi bilete la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, in reteaua Eventim (Germanos), Magazinul Muzica, sau pot fi rezervate online pe www.vreaubilet.ro, www.blt.ro sau www.bilete.ro , asadar faceti-va putin timp in perioada 2-9 noiembrie si incercati sa fiti mai aproape de arta prin Festivalul Artelor Bucuresti.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.