Gashkademia Folk in Club Prometheus

Iata ca a mai trecut un concert semnat Gashkademia de Folk. Aseara, 19 ianuarie 2008, intr-o atmosfera de milioane, Ovidiu Mihailescu, Bogdan Mihailescu, Alina Manole, Make de la Imperfect si Dan Caramihai, au reusit inca odata sa electrizeze sala cu ale lor cantece in Club Prometheus din capitala. S-a cantat, s-a baut (cu masura) intr-un cuvant toata lumea s-a simtit bine.
Concertul a fost transmis Live pe www.radio3net.ro. In curand o sa revenim si noi cu poze filmulete si pe viitor cu transmisii Live de la concertele Folk ce au loc in Bucuresti. Pentru cei de nu au putut sa ajunga, ii anuntam ca mai au multe sanse sa vada Gashkademia de Folk anul acesta, care, dupa cum spun ei, a inceput in forta.

Cat despre concertul ce a avut loc ieri seara in Prometheus putem sa va spunem ca Ovidiu Mihailescu ne-a demonstrat inca odata ca nu face parte din noul val de folk-isti ai romaniei asa cum declarau unii acum ceva vreme prin media lasand mut publicul cu piese “ceva mai lente” dupa cum spune el interpretate alaturi de fiul sau Bogdan, Alina Manole ne-a povestit inca odata cu acelasi farmec personal despre al ei prieten imaginar cu luna patrata care cat de curand o sa credem intradevar ca este partrata deoarece are dreptate in versurile piesei, Make ne-a incantat din nou in stilul sau caracteristic cu Marea, Zmeul cu tot cu masinile de lux ce au 5-6 viteze dar si noua piesa Paradoxuri erotice, piesa care i-a reusit si de data asta chiar daca in trupa a fost doar el si a trebuit sa tina locul inca unei chitari. Cat despre Dan Caramihai a lasat sala fara cuvinte cu piesele sale cantate alaturi de Ovidiu Mihailescu.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.