Concert Gashkademia Folk in Iron City

Despre concertul din 12 martie 2008 din clubul Iron City din capitala se poate vorbi la trecut. A fost, da… dar conteaza cum a fost. Pe scurt: de vis. Mai pe indelete: artistii au facut un show de zile mari, concertul fiind deschis de catre Alexandru Turcu (ziua lui de nastere a fost de curand, ii uram La Multi Ani! si la mai mare), urmat de Stefan Mardale de la CriGri, Marius Matache, care a inceput in forta cu piesa Poem cu cai.
A cantat si Dragos Boeru impreuna cu Teddy o superba varianta a piesei Miruna a lui Mircea Vintila. Pe scena a urmat Alina Manole cu prietenul sau imaginar ne-a vorbit despre o casatorie in stil italian si despre luna patrata pe care si-o doreste atat de mult. Ovidiu Mihailescu a incheiat seara cum nu se putea mai bine, cu piesele: Tamara, Tantra Yoga, Lily (a reusit sa cante piesa pana la capat, insa a avut parte de o mica surpriza din partea apropiatilor), Tanar si Liber si nu in ultimul rand Cowboy-ul Nelu.
A fost un concert mai mult decat reusit, de unde nu au lipsit berea si voia buna cu care ne-a obisnuit Gashkademia Folk. Sunetul chitarei impreuna cu vocile artistilor fac ca buna dispozitie sa fie la ea acasa. Au cantat cu suflet si iata ca au reusit sa creeze o atmosfera de nedescris, ca de fiecare data.

Asadar daca la acest eveniment nu ati strigat “Prezent” nu e timpul pierdut. Va asteptam si la alte evenimente semnate Gashkademia Folk.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.