Felicia Feldiorean – Celor fara vina

Ma bucura sa aud ca romanii din diaspora nu isi uita radacinile romanesti, ba mai mult incearca, in limita posibilului (si nu e vorba neaparat de posibilitatile financiare, ci mai mult de conjuncturile locale, cum ar fi de exemplu cele de limba, de multe ori limba romana fiind vorbita doar acasa) sa mentina traditii si elemente culturale romanesti si chiar sa aduca un plus de valoare artistica.

Astfel ca, in cadrul rubricii de “Literatura” din categoria Nu e folk, dar ne place, ne-am gandit sa va prezentam, chiar daca destul de pe scurt, un volum de poezii apartinand Feliciei Feldiorean, de profesie medic psihiatru, care locuieste acum la Munster, in Germania.

Volumul, intitulat “Celor fara vina”, a aparut in luna mai a anului 2009 la Ed. Anamarol (cea care a editat si volumul de epigrame al lui Laurentiu Ghita, Singur intre patru versuri), intr-un format foarte interesant (cartea are atatsat si un CD cu poezii recitate de Felicia, atat din creatiile sale care apar in volum, cat si poezii ale unor poeti consacrati).

Si pentru ca atunci cand vine vorba de poezie, prezentarile lungi strica atmosfera, vom lasa versurile sa vorbeasca.


Felicia Feldiorean – Ultimul vals (versuri si recitare)


Felcia Feldiorean – Viseaza-ma iarna (versuri si recitare)


Felicia Feldiorean – Du-ma la Polul Nord, iubirea mea (versuri si recitare)

[nggallery id=43]

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Felicia Feldiorean – Celor fara vina

  Don San

  (6 October 2009 - 13:20)

  Ce pacat ca se uita si micul meu ajutor….Care anume??Nu mai conteaza…….

  Felicia Feldiorean

  (16 November 2009 - 15:54)

  Nu se uita niciodata….multumesc din suflet pentru aranjamentul muzical, pentru fondurile muzicala care pun si mai bine inevidenta valoarea versurior si a recitarilor…multumesc Sandel!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.