Festivalul concurs pentru tineret BISTRITA FOLK 2009

A 8-a editie a Festivalului concurs pentru tineret BISTRITA FOLK se va desfasura in perioada 20 – 21 noiembrie 2009, la Centrul Cultural Municipal Bistrita. Festivalul va avea doua sectiuni distincte –  una de concurs, iar cealalta de recitaluri.

Concursul de compozitie si interpretare se  adreseaza tinerilor cu varsta pana la 35 de ani, care nu au castigat Marele Premiu al festivalului in precedentele 5 editii. Ei vor trebui sa treaca de proba de preselectie, care se va desfasura vineri, 20 noiembrie, ora 11.00, la Centrul Cultural Municipal Bistrita, prezentand doua piese, compozitii proprii sau prelucrari.

Marele Premiu va fi de 1 500 lei, iar totalul premiilor se va ridica la peste 4 500 lei. Regulamentul festivalului BISTRITA FOLK 2009 si formularul de inscriere sunt disponibile pe site-ul nostru www.ForeverFolk.com

Termenul de inscriere a concurentilor este 16 noiembrie. Concursul de compozitie si interpretare se va desfasura vineri, 20 noiembrie, in prima seara a festivalului, iar Gala laureatilor in seara a doua, sambata, 21 noiembrie.

Recitalurile editiei din acest an a festivalului bistritean vor fi sustinute de:

Vineri, 20 noiembrie: Narcisa Suciu, Vasile Seicaru, grupul Poesis, Raul Carstea si Constantin Neculae, Florin Sasarman, Vali Serban, Mihai Calian (castigatorul editiei de anul trecut).

Sambata, 21 noiembrie: Adriana Ausch, Ducu Bertzi si Mihai Nenita, Mircea Vintila, Adrian Ivanitchi, grupul Ecoul si Paul Gogancea.

Biletele de intrare sunt puse in vanzare la Centrul Cultural Municipal Bistrita, pretul unui bilet fiind de 10 lei.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.