Programul evenimentelor de la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti in perioada 21-27 mai 2010

In perioada 21 – 27 mai, Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti (Preoteasa) prezinta un bogat program cultural ce include piese de teatru, concerte de muzica folk, rock sau chiar muzica populara, mese rotunde.

Vineri, 21 mai 2010, ora 20:00, Sala Pod (Etaj IV)

Sampanie in lanul de grau” de  Olga Delia Mateescu, spectacol prezentat de studenti la UNATC, in regia Prof. Univ. Dr. Olga Delia Mateescu. Distributia:  Cristina Ilin si Sidonia Manzat – clasa prof. univ. dr. Ion Cojar. Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Festivalul MAIART, 21 – 23 mai, Sala Mare (etaj II)

Cea de a V-a editie a Festivalului de Arta pentru Tineri Maiart are loc in perioada  21 – 23 mai 2010. Trupe de dans, teatru si muzica cunoscute sau mai putin cunoscute vor da “examen” cu  publicul. Programul detaliat al festivalului il gasiti pe  www.maiart.ro.

Luni, 24 mai, intre orele 18:30 – 20:00, Sala Mare (etaj II)

Repetitie cu public a ansamblului folcloric „Doina” in vederea participarii la Festivalul de Folclor „Flori de mai” organizat de Casa de Cultura a Studentilor Brasov in perioada 28-30 mai 2010. In prezent instructorul-coregraf al ansamblului folcloric DOINA este Mihai Dobre, iar dirijorul orchestrei populare este Gheorghe Leasa.

Luni, 24 mai 2010 ora 20:00, Sala Pod (Etaj IV)

Fericirea e marca inregistrata, spectacol prezentat de Teatrul Studentesc PODUL adaptare dupa romanul “99 F” de Frederic Beigbeder. Distributia: Anca Constantin si Sorin Bujoreanu. Muzica: Valentin Luca. Scenografia: Alexandra Varlam. Un spectacol de Anca Constantin.

Marti 25 mai 2010, ora 19:00, sala OldSchool (etaj II)

Concert folk cu Eugen Avram, Ovidiu Scridon, Grupul ACUM si grupul CELESTEIntrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Miercuri, 26 mai 2010, ora 19:00, Sala Mare (etaj II)

Concert de muzica rock cu trupele Crossroads, No. 13 Band si Z’Band. Intrarea este libera.

Joi 27 mai 2010, ora 18:00, sala OldSchool (etaj II)

Seria de dezbateri si intalniri “Formula 3 – Serile Observator cultural” ii are ca invitati pe Alexandru Musina, Gabriela Adamesteanu si Alexandru Solomon. Acestia vor raspunde intrebarilor publicului si redactorilor revistei Observator cultural. La „Formula 3 – Serile Observator cultural“, invitatul permament este trupa ruePavlov.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Programul evenimentelor de la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti in perioada 21-27 mai 2010

    Spiritul timpului

    (19 May 2010 - 19:49)

    Multumim pt info. Va rog sa puneti cat mai des programul de la Preoteasa. Voi detineti mai multe surse de info. Suntem si noi studenti amarati, Preoteasa e langa noi…stiti voi. Cand e vreun eveniment cu intrare libera, anuntati-l cu litere mari! Studenti… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.