Festivalul "Ziua de maine" de la Alba Iulia online

Festivalul Concurs de muzica folk “Ziua de maine” nu este doar pentru cei ce au ajuns in aceste zile la Alba Iulia, ci si pentru iubitorii de folk din toata tara.

Astfel, multumita organizatorilor, puteti urmari live, incepand cu ora 19:00, desfasurarea concursului si a recitalurilor aici:

http://www.folkalba.ro/live.htm

Ordinea concurentilor din prima zi de concurs : Icarus , Cosmin Lauran, Laura Todica, Alin Dinulescu si Dana Varadi si nu in ultimul rand, Alexandra Sidor.

Recitalurile din aceasta seara vor fi sustinute de : Grupul “Noi”, Grupul “Plus noi”, Mircea Rusu Band & Alexandra Ungureanu, Ducu Bertzi si Mihai Nenita.

Post Author: Raluca

3 thoughts on “Festivalul "Ziua de maine" de la Alba Iulia online

  Un om

  (15 November 2010 - 00:35)

  Un juriu incompetent. Pretenţii de mari folkişti dar nu-s in stare sa jurizeze corect.

  Marius

  (15 November 2010 - 09:09)

  @Un om: inteleg ca esti nemultumit de mine (Marius Matache) si de Daniel Avram, noi fiind singurii folkisti din juriu. Vrei sa detaliezi un pic ce te-a nemultumit?

  Mihaiko

  (15 November 2010 - 09:32)

  Eu cred ca jurizarea a fost corecta. Este adevarat ca valoarea concurentilor a fost destul de apropiata si anul acesta. Dar, asa cum am nimerit-o si anul trecut, si anul asta am vazut ca a luat premiul I concurentul (a) care mie mi-a placut cel mai mult. Asa ca daca vreti sa vedeti sa vedeti cine ia locul I la anu, dati-mi un e-mail imediat dupa seara 2 si o sa va spun… (oare nu se poate paria la o casa de pariuri si pe asta!?) :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.