Alexandru Andries prezinta VEC HIT URI

Un concert Alexandru Andries de Mos Nicolae este deja o traditie care dureaza de ani buni (vreo 15 daca nu gresesc). Asadar, daca nu stiti ce sa ii puneti iubitei/iubitului in bocanci, ForeverFolk va recomanda 2 bilete la concertul “VEC HIT URI“.

Acest concert nu este o pura intamplare si nu doar din punctul de vedere al traditiei instaurate cu ani in urma. Pe 24 noiembrie 2010, Alexandru Andries va lansa albumul Vechituri, continind o selectie de piese remasterizate de pe albumele care nu au ajuns la public – Cintece pentru printesa, Singur singur, Culori secrete, Bingoromania, Tacerile din piept, Ultima repetitie. Astfel ca orice legatura intre concert si album nu este deloc intamplatoare.

Alaturi de “Alexe”, pe scena de la Cinema Patria vor urca: Dan Byron, Maria Ioana Mintulescu, 6fingers si Eugen Tegu. Sunetul si luminile sunt asigurate de Victor Panfilov – Real Sound & Vision.

In concluzie: Luni, 6 decembrie 2010, concert “VEC HIT URI” la Cinema Patria. Ora de incepere: 19.30. Pretul unui bilet: 50 lei. Biletele se gasesc la Cinema Patria, Sala Palatului, Librariile Carturesti, Magazinul Muzica si online pe blt.ro, bilete.ro.Post Author: Marius Matache

4 thoughts on “Alexandru Andries prezinta VEC HIT URI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.