FolkLung (Ep. 3): Claudia Ciobanu feat. Ioan Onisor&Ionut Mangu

Conform regulamentului Festivalului FolkLung si programului intrarii in competitie a concurentilor (click aici pentru program), cea de a 3-a saptamana de festival o are in prim plan pe Claudia Ciobanu, iar drept invitati meniti sa o sustina pe concurenta vor fi Ioan Onisor si Ionut Mangu. Ca de obicei, gazda acestor seri va fi Adrian Bezna.

Claudia Ciobanu va canta, ca proba in festival, vineri, 3 decembrie la Suceava (La Fierarie Pub Boem) si sambata, 4 decembrie la Gura Humorului (Pizzeria La Bomba). Pretul biletului este de 5 lei, reprezentand donatie catre fondul de premiere al festivalului.

Claudia Ciobanu este originara din Pascani, dar acum este studenta in anul I la Academia de Muzica Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Canta de la 4 ani, dar de muzica folk s-a apucat in urma cu 2 ani. Considera acest gen muzical drept o reflexie a poeziei in muzica, o deslusire si, in acelasi timp, o incalcire a celor mai profunde sentimente umane. Sintetizand aceste trairi, ajunge la un slogan al ForeverFolk: o muzica de suflet.

Nu se da in laturi sa “atace” si alte genuri muzicale cum ar fi jazz-ul, rock-ul, blues-ul. In afara de muzica e pasionata de teatru, film si literatura.

Claudia Ciobanu – Mesaj

Post Author: Raluca

2 thoughts on “FolkLung (Ep. 3): Claudia Ciobanu feat. Ioan Onisor&Ionut Mangu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.