Alexandru Andries a lansat albumul “VEC HIT URI”

Intr-o conferinta de presa organizata la Libraria Carturesti, Alexandru Andries, avandu-i alaturi pe impresarul Aurel Mitran si pe Andi Enache (A&A Records) si-a lansat un nou album, intitulat VEC HIT URI. Albumul reuneste piese de pe 6 albume precedente ale lui Alexandru Andries (Cintece pentru printesa, Singur singur, Culori secrete, Bingoromania, Tacerile din piept, Ultima repetitie), orchestrate intr-o formula noua fata de cea obisnuita pentru albumele sale. Astfel, VEC HIT URI este inregistrat alaturi de Dan Byron (voce), 6fingers (clape, ambii Trupa Byron), Eugen Tegu (bass) si Ioana Maria Mintulescu (voce).

Despre album v-am putea povesti multe, dar cel mai bine e sa vorbeasca “vinovatii”, astfel ca va prezentam fragmente din conferinta de presa, prin amabilitatea doamnei Teodora Ionescu (BucurestiFM).

Concertul de prezentare al albumului va avea loc pe 6 decembrie 2010, la Cinema Patria (detalii aici), in cadrul concertului traditional de Mos Nicolae.

“Nu stiu daca sunt multi care ar avea curajul sa intituleze un disc “Vec Hit uri”.

“O sa fie o surpriza pentru cei care au vazut si celelalte spectacole pentru ca nu mai mergem pe formula clasica.”

“Poza  nu era pregatita neaparat pentru coperta de album, dar din cauza ciorii a ajuns, mi s-a parut ca e simpatica cu ochelari si joben si usor ruginita.”

“Prietenii mei cu care cant de obicei nu numai ca nu s-au suparat, dar o sa-i vedeti in sala, au fost primii care au zis ca vor neaparat bilete. Asta-i o relatie nomala de prietenie.”

Ma consider extrem de norocos prin simplul fapt ca am capatat de acolo de undeva de sus talent, ca pot sa fac acest lucru pentru cei din jurul meu si ca nu sunt obligat sa fac

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Alexandru Andries a lansat albumul “VEC HIT URI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.