Gala Premiilor ForeverFolk 2010

ForeverFolk si Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti va invita vineri, 17 decembrie 2010, incepand cu ora 20.00, la Gala Premiilor ForeverFolk 2010. Este ultimul mare eveniment din muzica folk romaneasca, dupa ce anul 2010 a gazduit concertele Bob Dylan (in iunie) si Donovan (pe 12 decembrie, in cadrul Festivalului Om Bun), o noua editie Folk You, seria de concerte Intamplari in orasul cu oameni sau festivalurile concurs ce au avut loc in tara.

Cu aceasta ocazie, vor fi decernate Premiile ForeverFolk pe anul 2010, pe care si dumneavoastra le-ati putut vota pe ForeverFolk. Cele 5 categorii pentru care vor fi decernate premii sunt: Artistul folk al anului 2010, Albumul folk al anului 2010, Cea mai buna piesa folk, Cel mai bun tanar artist, Evenimentul folk al anului.

Din program nu vor lipsi nici recitalurile de muzica folk, dar asupra lor vom pastra secretul lor.

Evenimentul va avea loc in Sala de Spectacole a Casei de Cultura a Studentilor Bucuresti (et. 2). Accesul la eveniment se va face exclusiv pe invitatie. Reprezentantii ziarelor, revistelor, publicatiilor online (inclusiv antreprenori independenti), radiourilor sau televiziunilor pot descarca formularul de acreditare la eveniment.

Post Author: Marius Matache

3 thoughts on “Gala Premiilor ForeverFolk 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.