FolkLung (Ep. 10)

Incet-incet, Festivalul FolkLung se apropie de final. El a ajuns la concurentul cu numarul 10, pe numele lui Ciprian Cotruta. Conform regulamentului Festivalului FolkLung, el va sustine doua concerte dupa cum urmeaza:

  • Vineri, 11 februarie, Suceava – La Fierarie – Pub Boem;
  • Sambata, 12 februarie, Gura Humorului – Pizzeria La Bomba.

Ambele concerte incep la ora 21, iar gazda celor doua seri este Adrian Bezna. Biletul de intrare costa 5 lei si reprezinta o donatie catre fondul de premiere al festivalului.

Originar din Dorohoi, Ciprian Cotruta s-a nascut pe 10 aprilie 1990, iar de cantat s-a apucat in 2007, cand fondeaza o trupa de blues – rock’n’roll. A participat la mai multe festivaluri de muzica idin tara si a organizat prima editie a unui festival folk-rock intitulat Portativ Folk-Rock. Este student anul II la Filosofie in Iasi, iar pe langa muzica, ii place sa scrie, atat proza, cat si poezie. Colaboreaza permanent cu Casa de Cultura a Studentilor din Iasi. Pe langa arta, participa constant la numeroase evenimente mass media, atat nationale, cat si internationale: “Ultimul eveniment este o conferinta internationala organizata de Deutsche Welle si FunkForum, a durat o saptamana, s-a tinut in Alpii Tirolului de Sud, unde am urmat cursuri mass media”.

Ciprian Cotruta – Pacaleste-ma, dar ramai

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.