Festivalul Naţional “Dor de Munte”

Asociatia Respect, in parteneriat cu Vlahia Inn si Primaria Moieciu organizeaza cea de a treia editie a festivalului “Dor de Munte”. Festivalul se va desfasura in perioada 22 – 23 -24 iulie 2011 in localitatea Moieciu de Sus, pe scena unde s-a desfasurat si Vlahia Folk Festival. Centrul de informare se afla la receptia pensiunii Vlahia Inn****.

Concurentii vor completa formularul de inscriere si-l vor trimite pe adresa office@asociatiarespect.ro​ insotit de o descriere a activitatii lor muzicale. Melodiile pot fi interpretate vocal, vocal-instrumental, de catre un singur artist sau de un grup. Nu se admite folosirea negativelor, toata interpretarea va fi live si acustica. Organizatorii vor selectiona participantii in concurs.

In afara de Trofeul Dor de Munte, se vor acorda premiile I, II si III. Toti participantii vor primi diplome de participare. Inscrierile se fac pana la data de 15 iulie 2011.

Se asigura participantilor, la cerere, cazare si masa la pret redus. Orice informatii si/sau suport tehnic prin email la adresa  office@asociatiarespect.ro​ sau tel. 0734 297 097 – 0758 732 210. Persoana de contact: Walter Dionisie walter@walterdionisie.com

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.