Emeric Set in Iron City

Miercuri, Iron City si Folk Frate au avut invitati speciali, pe care nu mereu ii vedem in formula completă de Emeric Set. Aflati in drum spre Vama Veche pentru Folk You, Emeric Imre alaturi de Razvan Krivach, Sorin Zamfir, Adelina Bolot si Gabriel Ghita  s-au oprit in Bucuresti pentru a sustine un concert in “Orasul de fier”.

S-a dat startul cu piesa Juramant, piesa draga lui Emeric Imre pe versurile lui Adrian Paunescu, pentru care a tinut sa aminteasca de un alt eveniment din acea zi si anume Premiile Nationale Flacara lui Adrian Paunescu de la Arenele Romane. Concertul a fost unul obisnuit Emeric Set-ului, singurul inconvenient fiind microfonul lui Razvan Krivach, care l-a impiedicat sa oferele artificiile pe care le adauga la fiecare piesa, parte din farmecul cantecelor.

Am ascultat piesele Pereche in potop, Oratie de nunta, Daca tu, Iubita mea ti-am cumparat un munte, Balada carelor, Noapte de unul singur si multe altele, piese de pe actualul album si piese de pe un album viitor ce isi va face aparitia anul acesta.

Un concert sustinut de Emeric Imre nu e complet fara Condamnare la toamna, Balada lui Ilie de la Scularie, Buna varianta rea si nelipsitul Nebun de alb.

Concertul din aceasta seara a fost doar incalzirea pentru Folk You, acestia sustinand un mini recital sambata alaturi de alti artisti ai folkului si nu numai.  S-a simtit faptul ca urmeaza Folk You, ca este vara, iar publicul a migrat mai mult spre mare sau dar departe de Bucuresti, dar cei ce au asistat la concert au sublinit prin aplauze si i-au acompaniat pe cei de pe scena la fiecare piesa.

Decat sa descriem piesele lor sau atmosfera de la concerte, mai bine lasam dovezi muzicale, franturi de concerte pentru a va convinge ca un concert Emeric Set sau doar Emeric Imre nu e de ratat.

Emeric Imre – Daca tu

zp8497586rq

Post Author: Raluca