Folk-jazz de sărbători

Pentru Alina Manole anul 2011 a fost cu siguranță unul plin. O lansare așteptată și plină de surprize muzicale frumoase, o serie de concerte, atât în București cât și în țară, dintre care trei sub forma unui experiment muzical alături de Raul Kusak (clape) şi Claudiu Purcărin (tobe).

Pentru finalul anului, tot ea ne invită la un concert de sărbătoare, o ediție specială a spectacolului-concert Dragoste în 3, la Clubul Țăranului din București, pe 17 decembrie, începând cu ora 21:00.

Craciunul nu este egalat de nicio alta sarbatoare cand vine vorba de emotii. Poate si pentru ca in perioada de Craciun las copilul-Alina sa iasa la joaca, sa fure nuci din cuptor,  sa guste din coca buna de cozonac, sa stea pana tarziu ca sa il astepte pe Mosu’ si toate astea ignorand adultul care e obosit si mai are inca multe planuri de realizat. Anul trecut, in cadrul concertului de sarbatori am adus la Clubul Taranului chiar pe Mos Craciun si am avut bucuria sa-i vad pe oamenii mari  veniti sa ne asculte transformandu-se la randul lor in copii. Anul acesta sper sa-l conving din nou pe Mosu’ sa vina pentru o vorba buna si o urare de frumos(Alina Manole).

Pe scena, alaturi de Alina Manole vor canta Adrian Cristescu (clape), Tudor Olaru (bas) si Dan Nicolau  (trompeta).

Post Author: Oana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.