Informații despre bilete la Napoca Folk Fest

Napoca Folk Fest demarează în această seară cu Seara Tinerelor Talente, în club Janis la Stuf. Pentru cei care încă nu și-au cumpărat bilete sau nu s-au hotărât să participe la concertele din cele 3

seri, avem câteva informații suplimentare.

Napoca Folk Fest

În fiecare zi, de vineri până duminică, spectacolele încep la ora 18:00 la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Apoi, recitalurile se mută la Biblioteca Centrală Janis, începând cu ora 23:00.

Biletele şi Abonamentele pentru ambele locaţii de festival se pot cumpăra zilnic, între 10.00 şi 18.00, de la CCS ( joi până la ora 19.00), între orele 09.00 şi 24.00 de la Janis Cultural Café (str. Eroilor nr. 5, la etaj) şi la Iulius Mall, între orele 16.00 şi 20.00. Posesorii de JANIS-CARD şi BOBOC-CARD (ce se pot face zilnic, gratuit, la Janis cultural Café) precum şi cei ce au StudCard, beneficiază de o REDUCERE de 10% la toate biletele! Detalii pe www.janis.ro.

Detalii pe site-ul festivalului sau la numărul de telefon 0736628272. Programul recitalurilor din cele 3 zile de festival il găsiți aici.

Înaintea fiecărei zile de concert, în foaierul Casei de Cultură a Studenţilor, de la ora 17:30, vor avea loc lansări de CD-uri, de DVD-uri, de carte, de discuri vinil ale multor dintre artiştii invitaţi la Napoca Folk Festival 2012.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.