byron – lansare album 30 seconds of fame

Daca am fi fost pe un blog personal, poate cele 30 de secunde e faima s-ar fi referit la experiente personale, insa pe ForeverFolk, cele 30 de secunde de faima au fost colective. Nu dureaza mai mult de 30 de secunde sa fii mentionat si sa primesti multumiri in cadrul unui eveniment pentru care ai fost partener sau pentru care ai ajutat la organizare, dar cu siguranta ofera mai mult de 30 de secunde de satisfactie ca ai facut parte dintr-un moment care a incantat oamenii pentru o ora sau doua.

Primul meu contact cu trupa byron live a avut loc tarziu, mai exact la piesa de teatru Nevestele vesele din Windsor, unde baietii au realizat live toata coloana sonora a piesei, ba chiar au interactionat cu actorii si publicul. M-am convins pe loc de calitatile lor numai la gandul ca Nicu Alifantis si teatrul Metropolis nu ar colabora cu oricine. La scurt timp m-am hotarat sa-i vad iar live insa intr-un concert si nu orice concert, ci aniversarea a 6 ani de existenta sarbatoriti printr-un concert/bal mascat. De aici, restul e istorie. Am descoperit o trupa cu instrumentisti exceptionali si un solist care ar putea canta orice pe scena si publicul ar aplauda frenetic.

byron 30 secondsIata ca acum urmeaza un alt concert important in evolutia lor, lansarea albumului bilingv 30 seconds of fame/30 de secunde de faimă. Un album creat intr-un mod atipic, pornind de la o provocare acceptata si indeplinita cu brio de Dan Byron. Dar albumul nu se povesteste, ci se asculta.

Pe 16 martie are loc lansarea albumului la Palatul Copiilor din Bucuresti de la ora 20, un eveniment sustinut si realizat cu ajutorul unor sponsori care promoveaza din ce in ce mai multi artisti (Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti).

Nu doar bucurestenii se vor bucura de lansarea albumului, asadar iata si datele urmatoarelor concerte:

  • Bucuresti, 16 martie, ora 20:00, Palatul Copiilor
  • Timisoara, 30 martie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor
  • Cluj-Napoca, 5 aprilie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor
  • Targu Mures, 6 aprilie, ora 20:00, Teatrul National
  • Iasi, 12 aprilie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor

Mai multe detalii despre baieti aflati cu siguranta pe pagina lor de facebook si mai ales pe site-ul lor, un site care mi-a facut placere sa-l descopar, iar biletele le puteti gasi aici.

Post Author: Raluca

1 thought on “byron – lansare album 30 seconds of fame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.