Piese ce merită ascultate (ep. 89)

Vasile Mardare - Emilia NicolaeNu am mai venit demult către voi cu serialul nostru Piese ce merită ascultate. Cum însă în acest an au apărut numeroase albume, ne-am gândit să facem câteva episoade cu piese incluse pe ele. Prima propunere de azi vine de la Vasile Mardare, de pe albumul Eu și prietenul meurealizat pe versuri de Sorin Poclitaru. Este o piesă cu mesaj patriotic, o temă care a cam dispărut dintre muzele folkiștilor. Mâine, 22 august, Vasile Mardare își lansează albumul la Baia Mare, alături de o serie de prieteni.

Credit Foto: Emilia Nicolae

Vasile Mardare – Român mă simt

In mod normal, aici publicasem, ca a doua propunere a rubricii, o piesă a folkistului brăilean George Coman. Domnul Coman a fost însă nemulțumit de faptul că piesa lui Vasile Mardare apărea prima în listă, iar poza articolului de pe prima pagină îl reprezenta tot pe acesta, considerându-se jignit de comparație. Astfel că ne-a rugat să scoatem piesa de pe site, ceea ce am și făcut. Ne cerem scuze pentru incident.

zp8497586rq

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Piese ce merită ascultate (ep. 89)

    Marius Matache

    (22 August 2013 - 17:44)

    @Opinantul din strada oricat nu mi-ar fi placut gestul domnului Coman, nu pot accepta comentarii de tipul ala. Daca ai ceva de spus, fa-o civilizat, cu argumente.

Comments are closed.