Iulia Em – dublă lansare

Într-o perioadă în care discurile se vând tot mai puțin, un artist tânăr debutează discografic în cel mai curajos mod cu putință: cu o dublă lansare de album. Iulia Em își lansează pe 27 noiembrie, printr-un concert la Teatrul Excelsior, albumele Se plâng de mine îngerii și Eyes closed.

Iulia Em Lansare BucurestiPrimul album, în limba română, este înregistrat în totalitate cu instrumente clasice (chitară, harpă, violoncel, violă, vioară, țambal, percuție), live prin colaborarea cu instrumentiști ai Filarmonicii din Brașov. Albumul include zece piese, printre ele numărându-se trei doine autentice vechi, culese din zona Întorsurii Buzăului, trei preluări ale unor piese cunoscute cu un aranjament muzical propriu, dar și două piese instrumentale. Una din piese este compusă pe versurile Iuliei Hașdeu, iar Smaranda Vornicu semnează textul piesei ce dă titlul albumului și pe care vă invităm să o ascultați.

Iulia Em – Se plâng de mine îngerii

Cel de-al doilea album este în limba engleză și include 14 piese, pentru care Iulia Em semnează și muzica și versurile. La realizarea albumului au contribuit Berti Barbera, Kiba Dachi, Adrian Cristescu, Andreas Aron, Isac Gabriel, Georgian Stanciu, Eduard, Laura Zecheru, Tituș Constantin,  Marius Palancianu, Razvan Slate, Vlad Tohanean, Vlad Isac. De pe acest album vă propunem să ascultați piesa Beautiful dreamer.

Iulia Em – Beautiful Dreamer

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Iulia Em – dublă lansare

    Liliana

    (24 November 2013 - 14:49)

    Iulica loveste dublu de prima data .Altii s-au chinuit cu cate un cantecel …
    De ce lansare si in limba engleza ?pamantul acesta are atatea limbi !consider ca vocea este deja consacrata, mai trebuia cautat timpul si vremea potrivita.Fie ca ziua de
    27 noe 2013 sa i aduca nemurirea si ingerii sa se resemneze in versurile sale .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.