Alina Manole în turneu

cover FF

După cele două spectacole de lansare din București, de la Teatrul Excelsior, Alina Manole dă startul unui turneu de promovare a albumului Fericirea de luni. Primele orașe din afara capitalei unde ea va ajunge sunt din zona Moldovei, artista fiind originară din Roman. Cele patru spectacole vor avea loc după următorul program:

 • 12 iunie – Piatra Neamt – Pub KM0;
 • 13 iunie – Suceava – Talcioc Cultural;
 • 14 iunie – Iași – La Bază;
 • 15 iunie – Botoșani – Chrome Bar.

Formula de concert pentru acest turneu îi mai include, alături de Alina Manole (voce, chitara), pe Raul Kusak (pian) și Claudiu Purcărin (tobe). Albumul nou va fi disponibil în cele patru locuri în care artista va concerta, versiunea digitală a albumului fiind disponibilă pentru a fi achiziționată prin intermediul Bestmusic.

Concertele vor incepe, in fiecare oras in parte, un pic dupa ora 21:00.

Post Author: Marius Matache

3 thoughts on “Alina Manole în turneu

  delia

  (8 June 2014 - 17:08)

  nu crezi ca ai depasit masura cu atata publicitate ?imaginea se plateste .in acest stat nici o aparitie fara bani !cat costa pe acest ,,mester manole”fericirea de luni ?daca mai continui nu o s-o mai asculte nimeni vreodata .exagerati,exagerati.

  Marius Matache

  (8 June 2014 - 18:57)

  @Delia poti sa stai linistita, nu am luat nici un leu de la Alina Manole. Dau si declaratii la detectorul de minciuni. Pur si simplu imi place muzica ei si modul cum isi construieste cariera.
  Si abia astept sa vina si alti artisti cu proiecte de colaborare la mine

  […] Alina Manole, Pub Km 0, Piatra Neamț detalii aici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.