Trei ceasuri de… dragoste cu Zoia Alecu si Rona Hartner

Marti, 24 februarie, de Dragobete, la Cinema Patria vom avea parte de un duet aparte, cu Zoia Alecu si Rona Hartner intr-un concert special Trei ceasuri de… dragoste. O voce puternica si o personaitate pe masura vor fi impreuna pe aceasi scena pentru prima data in ceea ce se anunta un spectacol extrem de interesant. Organizatorii nu au ezitat sa dezvaluie mici detaii pentru a starni interesul publicului, precum faptul ca cele doua interprete vor canta impreuna o piesa din repertoriul Mariei Tanase sau ca de-a lungul spectacolului isi vor schimba rolurile intre ele.

Zoia si Rona HartnerAm fost extrem de surprinsa sa aud de acest spectacol, insa m-a intrigat intr-un mod placut. O personalitate atat de “controversata” ca a Ronei Hartner (actrita, scenarista, compozitoare, interpreta, dansatoare) sa sustina un concert alaturi de Zoia a fost cu siguranta o idee inspirata si poate o ocazie unica de a le vedea impreuna.

Cei prezenti nu doar ca vor avea parte de o premiera muzicala, ci si de una cinematografica. Dupa concert, pe ecranul cinematografului va rula, pentru prima oara in Romania, filmul Iubire persana, in care protagonista este chiar Rona Hartner. Un film premiat in strainatate, dar care, din motive cel putin ciudate pentru o tara europeana, nu a fost niciodata difuzat in Romania.

Biletele sunt disponibile prin www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Germanos, Cinema Patria, eventim si blt.ro. Pretul unui bilet la Categoria VIP este de 70 de lei si la Categoria I – 55 de lei.

Cred ca acest spectacol chiar nu trebuie ratat. Zoia este singura un om spectacol, dar in duet cu Rona totul ajunge la un alt nivel. Spectacolul 3 ceasuri de…dragoste este doar inceputul, căci proiectul Grand Music Cinema isi propune sa aduca impreuna muzica si filmul in productii cat mai atractive pentru publicul larg.

Rona Hartner

Actrita cu 32 de filme la activ si 7 premii internationale, actrita de teatru, model, dansatoare, pictorita (in curentul neoexpresionism), scenarista, compozitoare si interpreta a unor genuri muzicale variate (de la folclor la jazz si de la gospel la electro), Rona Hartner a primit din partea UNESCO distinctia Pasaport de Cetatean Universal. Vorbeste fluent 5 limbi straine si este inca studenta la Academie des Beaux Arts si Academia de Jazz Bill Evans in Paris.

Zoia Alecu

Recunosc, Zoia Alecu e unul din artistii favoriti ai echipei noastre, astfel ca proiectul Trei ceasuri de… dragoste ne bucura teribil. Biografia ei in extenso o gasiti aici.

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.