Umor deeprimat

Umor deeprimat Poclitaru Mignon Iad ceartă ajutor

Umor deeprimat este cea mai nouă carte de pamflete a lui Sorin Poclitaru, 175 de poeme dedicate cotidianului românesc, cel atât de surprinzător. Vorbind despre carte, Vasile Vajoga, președintele Academiei Libere Păstorel Iași, scria:

Sorin Poclitaru e ancorat în cotidian, pe care-l pătrunde cu vigoarea scriitorului serios, care mânuiește și iușca umoristului de vocație. El întoarce pe toate fețele socialul, politicul, economicul unei societăți pline de toate hibele, căutând pretexte pentru hazoasele lui poeme.

Dacă nu ați fost la spectacolul Alchimia toamnei de la Iași, unde a avut loc prima lansare oficială, noi vă oferim șansa să câștigați volumul Umor deeprimat, dar și 2 albume pe versurile lui Sorin Poclitaru – Cristi Corcioveanu – Cântece de proprietar, care a câștigat titlul de cel mai bun album la Premiile ForeverFolk, și Adela Deac Cristea – A De La…Anii Copilăriei, un album pentru copii. Pentru a intra în calcul pentru câștigarea acestui premiu, trebuie să ne răspundeți la următoarea solicitare:

Numiți un volum de pamflet al lui Sorin Poclitaru, altul decât Umor deeprimat

Termenul-limită de postare a comentariilor este 16 noiembrie, ora 23:59:59. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, poate chiar dublăm premiul, cine știe. Un amănunt important: volumele au și autograf, un motiv în plus să participați.

Post Author: Marius Matache

7 thoughts on “Umor deeprimat

  craciun seby

  (2 November 2015 - 12:20)

  ,,Ghinionul de a fi norocos,,

  Claudiu

  (2 November 2015 - 12:40)

  “Un zambet per/vers”

  Ioana C

  (3 November 2015 - 13:37)

  ”Amalgam” 2013

  Sorin Morhan

  (4 November 2015 - 10:23)

  “O carte nouă”

  […] și cel mai recent volum de pamflete, intitulat Umor deeprimat, ocazie cu care vă reamintim de concursul nostru, la care puteți participa până luni seara. De asemenea, va continua inițiativa de a promova […]

  Bianca Molnar

  (16 November 2015 - 11:07)

  “Un zambet per/ vers”

  Manuela Calinescu

  (16 November 2015 - 22:45)

  “Un zambet per/vers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.