Mediaș – Cetate Seculară 2015

Medias 2015

Ajuns la ediția cu numărul 32, Festivalul-concurs de muzică folk Mediaș – Cetate Seculară are loc în perioada 11-12 decembrie 2015, evident la Mediaș. Nu știu dacă faptul că, de obicei, e ultimul festival de folk din an sau că e cu o săptămână înainte de vacanță determină atmosfera extrem de relaxată pe care acest eveniment o oferă tuturor celor implicați, mai puțin organizatorilor (evident). Sau poate subiectivismul meu legat de oamenii de acolo, care întotdeauna au făcut tot posibilul să mă simt bine la ei acasă, fie că am fost să cânt, să fac revelionul sau doar în trecere. De aceea, ForeverFolk vă recomandă cu toată dragostea festivalul de la Mediaș, ba mai mult, subsemnatul va organiza (probabil în cursul zilei de sâmbătă, 11 decembrie, revin cu detalii), un workshop intitulat Dezvoltarea antreprenorială a tinerilor artiști, special pentru participanții la festival, dar și pentru alți tineri dispuși să vină la Mediaș pentru acest lucru (dacă există locuri disponibile – trebuie verificat cu organizatorii). Workshopul va include aspecte de management și marketing cultural, PR și social media. Dan Ilcuș va susține și el workshopul de Poezie și text. 

Organizatorii celui mai longeviv festival de folk din țară, Primăria şi Consiliul Local Mediaş, prin Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, împreună cu Asociaţia Culturală Mediaş-Cetate Seculară, pun la bătaie premii de peste 4500 de lei. Competiția va include 10 participanți, ce vor concura pentru 5 premii: Trofeul Mediaș – Cetate Seculară, Premiul II, III, Premiul Special al Juriului și Premiul de Popularitate. Alte premii, oferite de sponsori, pot apărea pe parcurs.

Pentru a participa în concurs, trebuie să completați formularul de pe site-ul Asociaţiei Mediaș – Cetate Seculara (unde este disponibil și regulamentul complet al secțunii de concurs) şi trimiteți un demo (2 piese) la adresa de e-mail specificată pe site. Termenul-limită de înscriere la concurs este 23 noiembrie. Pentru informaţii suplimentare, îl puteți contacta pe Feri Teglas, directorul festivalului – 0744.828.120, contact@medias-cetateseculara.ro

Post Author: Marius Matache

4 thoughts on “Mediaș – Cetate Seculară 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.