Un batiscaf în Cișmegiu

Mă sună onorabilul domn Aurel Mitran, dresorul de corifei, și mă anunță, pe un ton deosebit de grav, că miercuri, 23 martie 2022, trebuie să îmi pregătesc costumul de marinel și să mă prezint în Portul Cișmigiu, la dana Teatrului Bulandra, Sala Izvor din Bd. Schitu Măgureanu, carevasăzică. Acolo, la fel de onorabilul Comandor Mircea Vintilă, Mirifikul posesor de chitară și Povesci de Bucuresci, va acosta cu al său Batiscaf și va sărbători, printr-un concert de excepție alături de echipajul Brambura, primii 73 de ani de navigare prin valurile vieții.

După doi ani de pandemii vă anunțăm că „Povesci din Bucuresci”, ediția a II-a, „s-ar cam ține” tot la Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, sala „Liviu Ciulei” (Izvor) pe 23 martie 2022 orele 19:30 trecute fix. Toți cei care au ținut la loc ferit biletele vechi de doi ani pentru călătoria Un Batiscaf în Cișmegiu, precum și ceilalți ce vor a participa la această croazieră fără de pereche sunt bineveniți.

Căpitănia Portului Cișmigiu

Nu va fi ușor, date fiind multele amânări pandemice, de aceea este solicitat ajutorul sirenelor mai tinere sau mai mature, dar și al mateloților cu experiență în ale mărilor folkistice sau încercați de toate tipurile de valuri (valu’ 1, valu’ 2… valu’ se întoarce), în a depăși această experiență nautico-teatrală ce poate fi urmărită în direct de către întreaga planetă. Tichetele de îmbarcare livestreaming pentru Un batiscaf în Cișmegiu se pot procura de pe Entertix.

Mateloți, cu cântec înainte de submersie, vâsliți!

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.