Cea mai bună piesă folk 2022

Pentru titlul de Cea mai bună piesă folk a anului 2022 am nominalizat 5 piese, pornind de la discuțiile avute pe pagina de facebook și de la ce am considerat eu că merită luat în calcul pentru acest titlu. Pe majoritatea (deși cred că pe toate) le-am prezentat pe site când au fost lansate, ca single sau ca parte din albume.

Sigur că erau alții care ar fi ales altceva. Eu și cititorii ForeverFolk care și-au exprimat părerile asta am ales. Iată de ce e bine, uneori, să ieșiți din silent majority și să faceți un pas în față în a vă susține artiștii preferați și muzica folk în general. Credeți-mă, îi ajută și pe ei. La unele piese am apreciat compoziția sau producție, la altele m-a convins numărul de vizualizări, la unii artiști implicarea și constanța, susținerea fanilor.

Iată cele cinci propuneri pentru categoria Cea mai bună piesă folk, într-o ordine absolut întâmplătoare: Nicu Alifantis&SPAMbuNicu, Silvan StâncelRegii toți se cred eterni, Romell AlamanMai stai o frunză, Codruț B. DumitruNevăzuta iarnă, Dan ChebacCopilărie. Premiile pot fi votate aici, termenul limită este duminică, la ora 23:59:59. Și m-aș bucura tare dacă citiți acest articol să îl dați mai departe. Fanii fiecărei piese va avea ocazia să asculte încă 4 piese ce merită ascultate.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Cea mai bună piesă folk 2022

    Corneanu Mioara

    (28 April 2023 - 09:25)

    +10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.