Jurnalul National si ForeverFolk rasplatesc respectul fata de muzica de calitate

Impreuna cu colegii de la JN, ne-am gandit sa ii premiem pe unii din cei care vor sprijini muzica de calitate achizitionand si nu descarcand de pe net albumul “Cantece de semineu” al lui Nicu Alifantis ce apare luni, 25 ianuarie, doar impreuna cu Jurnalul National, la pretul special de 10,9 lei.

Astfel, punem la bataie 3 pachete de CD-uri cu muzica folk aparute in cadrul editiei de colectie a Jurnalului National celor care ne vor raspunde la urmatoarea intrebare:

Care este cel de-al doilea titlu al cantecului “CANTEC DE PIELE”?

Termenul limita de primire a raspunsurilor pentru concurs este 31 ianuarie. Raspunsurile vor fi trimise prin e-mail la adresa contact@foreverfolk.com. Raspunsurile vor fi insotite de numele complet al celui care raspunde si nu de pseudonime (gen printzesa_roz87, black_angel etc.). De asemenea, nu trimiteti mai multe e-mailuri sau nu folositi mai multe adrese de e-mail. Va multumim si va uram succes.

Concertul de lansare al albumului va avea loc pe 26 ianuarie, incepand cu ora 19.30, la cinema Patria.

“Un cantec simplu, sincer e ca un ceai bun englezesc, ca o tigara buna de foi, ca un vechi whisky malt, scotian, ca o femeie frumoasa, ca o carte pe care n-o mai poti lasa din mana sau ca un vechi platou din argint, pe care ti se aduc toate delicatesele din lume…” (Nicu Alifantis)

Post Author: Oana

1 thought on “Jurnalul National si ForeverFolk rasplatesc respectul fata de muzica de calitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.