Nicu Alifantis la Timișoara cu proiectul Mozaic

Nicu Alifantis este unul din artiștii preferați ai echipei ForeverFolk, am recunoscut de mai multe ori. Dar dincolo de preferințe și antipatii (de-astea nu avem nici una prea pregnantă), ne plac proiectele complexe și făcute profesionist. În materie de albume folk, cel puțin pe 2013, nu există nici un dubiu că Mozaic al lui Nicu Alifantis este cel mai complex proiect, iar pe termen lung un exemplu de urmat (o spun eu, folkist de meserie și cu album scos în 2013). De fapt, Mozaic nu e doar folk, ar fi imposibil la ce muzicieni au lucrat la el. Este, după părerea mea, unul din cele mai complexe proiecte din muzica românească din acest moment.

Mozaic TM 2014Pentru perioada februarie – aprilie, Nicu Alifantis pregătește o serie de spectacole în teatre și săli de spectacole în peste 30 de orașe (revenim cu detalii), după ce la sfârșitul lui 2013 a concertat la Cluj-Napoca și Iași în cadrul proiectului “Nicu Alifantis – 40 de ani de muzică“. Pe 23 februarie, însoțit de o parte din Mozaic Band (probabil singurul oraș unde va concerta alături de câțiva artiștii remarcabili care formează acest grup – Marcel Moldovan, Marius Pop, Cristian Soleanu etc.), el va susține un spectacol la Filarmonica Banatul din Timișoara (unii e posibil să o știți drept Sala Capitol).

Preţul biletelor este mai mult decât rezonabil pentru un proiect de aceste dimensiuni, costă între 15 – 35 lei şi pot fi achiziţionate de pe Eventim.ro, din reţeaua magazinelor Orange, Germanos, la casieria Teatrului Naţional Timişoara şi din librăriile Cărtureşti.

Așadar, dacă sunteți din Timișoara sau puteți ajunge pe-acolo pe 23 februarie, Mozaic nu e un proiect de ratat.

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Nicu Alifantis la Timișoara cu proiectul Mozaic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.