Alina Manole lansează Fericirea de Luni

Alina Manole LansareVara începe, în peisajul muzical, cu vești bune, aduse de Alina Manole sub forma unui album ce ascunde povești. Fericirea de luni, noul album al artistei care s-a consacrat  cu un stil aparte muzical – o combinație între folk și jazz – vine ca o continuarea firească a albumelor anterioare. După iubiri ce se vor perfecte și declarații sub Luna Pătrată, după poveștile complicate, căutări și tensiuni aduse cu Dragostea în 3, Alina Manole ajunge la o concluzie simplă Fericirea nu înseamnă concediu în Rai. Astfel, pe 2 iunie, la ora 19:30, la Teatrul Excelsior, sunteți așteptați să descoperim împreună Fericirea de Luni.

“Astept acest album cu nerabdarea femeii indragostite care-si asteapta iubitul sa sune. A fost bucurie fiecare moment de inregistrare al materialului audio in studio. Fiecare zi, fiecare acord, fiecare intalnire cu muzicienii impreuna cu care piesele au inceput sa aiba voce completa, a fost de-a dreptul magica” – spune Alina, despre noul album.

Am avut parte de bucuria de a asculta o parte dintre piesele noului album în concertele Alinei. Reacțiile publicului la piese precum Fix în seara asta, De 30 de ani sau Te iubesc, oferă – cu siguranță – o parte din energia de care orice artist are nevoie atunci când începe munca de studio. Pe de altă parte, lansarea va avea surprizele ei, sub forma pieselor în primă audiție.

La fel ca și lansările anterioare, Fericirea de luni se bucură de spațiul confortabil și elegant al sălii de teatru. Teatrul Excelsior, un loc care a găzduit în ultima perioadă o seamă de evenimente folk și lansări muzicale, este un spațiu cu energie aparte. Un teatru extrem de confortabil, dar destul de mic pentru a păstra aproape contactul dintre scenă și public, un loc care permite artiștilor să ofere un spectacol în care să nu se lovească de gălăgia de fundal și spectatorilor bucuria de a se putea concentra la ceea ce se întâmplă pe scenă.

În călătoria muzicală a Alinei, în înregistrarea noului album, dar și pe scena de la Excelsior îi veți găsi pe Raul Kusak (pian), Claudiu Purcarin (tobe), Dan Nicolau (trompeta, fluegelhorn), Adrian Flautistu (contrabas).

Biletele s-au pur si în vânzare prin rețeaua Eventim (on-line și prin magazinele partenere), iar informații despre lansare și album puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului și pe cea a artistei.

 

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Alina Manole lansează Fericirea de Luni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.