Tabara Nationala de Muzica Folk, Ed. X, Calafat 2009

Iata si primele vesti de la malul Dunarii, de la organizatorii Taberei Nationale de Muzica Folk de la Calafat. Ca o noutate fata de anii precedenti, in 2009 apare oportunitatea pentru tineri folkisti sa participe la tabara de folk de la Calafat, ajunsa iata la cea de a X-a editie.

Astfel, se pot înscrie cantautori care în anul 2008 şi 2009 au participat, în calitate de concurenţi, la unul sau mai multe festivaluri naţionale de muzica folk (Tg. Jiu, Bucureşti, Alba Iulia, Brăila, Braşov, Galaţi, Piteşti, etc.) şi au obţinut un loc I, sau două locuri II, sau trei locuri III, sau un loc II şi un loc III. Pentru înscriere vor fi trimise organizatorilor un curriculum vitae şi copiile scanate ale diplomelor obţinute. Menţionam că vor putea fi ocupate astfel un număr de 20 de locuri pentru care organizatorii asigură cazarea şi masa pe durata taberei, precum şi transportul până la Tg. Jiu, unde se va desfăşura Festivalul Concurs de Folk şi Baladă “Poarta Sărutului” şi unde vor fi înscrişi în concurs doar participanţii la “Tabăra Folk”.

Cele 20 de locuri vor fi ocupate conform regulii “primul venit, primul servit”. Detalii suplimentare pot fi obtinute de la George Filip (gxgfilip@yahoo.com) sau vizitand site-ul taberei www.tabarafolk.ro.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.