Lansare album PLUS NOI

Formatia de folk Plus Noi isi va lansa albumul “Cantece crude” cu ocazia Festivalului-Concurs de Muzica Folk „Ziua de Maine”, Editia a V-a, Alba-Iulia, care se va desfăşura în perioada 13-15 noiembrie 2009.

Lansarea va avea loc pe 14 noiembrie, la ora 23, in Clubul FortH (din Santurile Cetatii), cei prezenti la eveniment avand posibilitatea de a achizitiona albumul la fata locului. Intrarea este libera, fiind conditionata de prezentarea biletului de intrare la una din serile festivalului “Ziua de maine”.

Numele formatiei este un semn al increderii membrilor ei in faptul ca produsul lor muzical este o completare in ceea ce s-a creat pana acum in folk, in timp ce numele albumului se doreste a marca sinceritatea, emotia inceputului si mesajul “verde” al pieselor.

Formaţia PLUS NOI este alcatuita din: Stelian “Padre” Petrescu, Kincses “Talisman” Sebastian, Victor “Laureatul” Surugiu si Puiulet “Axante” Adrian, primii doi din orasul Aiud iar ceilalti doi din orasul Zlatna, sustinuti indeaproape de impresarul/sponsorul/prietenul Radu Truta.

Mai multe detalii despre formatie puteti afla pe folkplusnoi.blogspot.com

Post Author: Oana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.