Un nou volum al poetului Eduard Zalle: Cantec lui Merlin

Va anuntam in urma cu ceva vreme ca Eduard Zalle isi lanseaza volumul de debut intitulat Poezii din vremurile vechi (1977 – 1990)(click aici). Iata ca la mai putin de un an, acelasi autor recidiveaza, invitand publicul pe 28 aprilie 2010, la ora 15.00 la lansarea celui de al doilea volum de poezie, intitulat Cantec lui Merlin. Lansarea cartii (ce apare, ca si primul volum la Editura Eminescu) va avea loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (Bd. Dacia nr. 12).

Despre acest al doilea episod al carierei literare a lui Eduard Zalle, Traian T. Cosovei spune in prefata cartii: O poezie “vrăjitorească” aflată sub sub semnul unui descântec pe care autorul, Eduard Zalle, o aşează în descendenţa trupei Beatles, (“fiecare dintre noi primeşte – aşa cum dăruieşte”) ni se dezvăluie în volumul “Cântec lui Merlin”.

Impatimit al muzicii rock, blues, folk si clasice (cu ani in urma avand chiar si o trupa rock in Constanta, pe numele ei Infra, grup pentru care a scris textele pieselor si s-a ocupat si de impresariatul acesteia), Eduard Zalle este pe cale sa devina si un textier pentru o serie de artisti folk, printre acestia numarandu-se Maria Gheorghiu, Mariana Butnaru sau Marius Matache.

Pentru informatii suplimentare, contactati autorul:

Telefon: 0722-466-300
e-mail: edzalle[la]hotmail[punct]com

Post Author: Marius Matache

3 thoughts on “Un nou volum al poetului Eduard Zalle: Cantec lui Merlin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.