Evenimente la Casa de Cultura a Studentilor in luna decembrie

Luni 06 decembrie 2010, ora 19:00

Teatrul Studentesc PODUL va invita la spectacolul: “Cina cea de taină” dupa “Insemnarile unui nebun” de N.V.Gogol

Distributie: Marius Costache, Madalina Ignat, Mihai Muntenita; Regia: Cătălin Naum

Locatie: sala POD din incinta CCS Bucuresti (www.ccs.ro). Intrarea este libera in limita a 80 de locuri disponibile. Spectacol prezentat in cadrul stagiunii “Europa si Noi 2010 – 2011”

Miercuri 8 decembrie 2010, ora 20:00

CONCERT ANTISTRES -I Drum, U Drum , We Drum…iDrum este un spectacol marca Drum Café, sustinut de echipa drum café: Ati de Chile, Cristian Melak, Fabian Sanchez, Felix Moldovan si Gilberto Ortega.

Durata spectacolului: 90 de minute. Pretul biletului: 20 de lei.

Rezervari la andra.radu@ccs.ro mai multe detalii pe : www.tobeafricane.ro

Joi  09 decembrie 2010, ora 19:30

“In prag de sarbatori” – spectacol  folcloric cu ansamblurile folclorice “Doina” si “Doinita” de la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti.

Invitati: Ansamblul folcloric “Magic” de la Clubul copiilor sector 6, Ansamblul folcloric  “Romanasul” de la Palatul National al Copiilor, Ansamblul folcloric “Bucur” de la scoala nr 3 Nicolae Titulescu

Despre Ansamblul folcloric „Doina”. De la fondarea ansamblului in 1963, multe generatii de tineri talentati si-au dezvoltat aici calitatile artistice si au fost mesagerii traditiilor romanesti in lumea intreaga.  In prezent majoritatea membrilor sunt studenti cu varste cuprinse intre 19 si 30 de ani, instructorul-coregraf al ansamblului folcloric DOINA este Mihai Dobre si dirijorul orchestrei populare este Gheorghe Leasa. Activitatea curenta este coordonata de  Gheorghe Leasa si Iuliana Dobre.

Ansamblul folcloric”Doinita”. Este pepiniera ansambluilui folcloric “Doina” fiind alcatuit din tineri cu varste cuprinse intre 12 si 19 ani.

Locatie: sala mare -amfiteatru (etaj II) din incinta CCS Bucuresti. Intrarea este libera.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.