“Premiul Meu” din festivalul FolkLung

La inceputul Festivalului FolkLung, Sorin Poclitaru anunta decernarea premiului intitulat Premiul meu. Chiar el il descria ca fiind “dupa cum spune si titlul, un premiu foarte subiectiv. Accept orice fel de mita, influenta, trafic de influenta, rugaminti, ochi dulci, linguseala, etc.

Premiul s-a materializat insa in altceva. Sorin Poclitaru a decis ca premiul sa fie egal impartit intre toti concurentii: fiecare din ei a putut inregistra o piesa intr-un studio profesional din Gura Humorului. Ce a iesit veti putea asculta, in 2 parti, pe www.ForeverFolk.com.

Ciprian Cotruta – Reasons

Cosmin Lauran – De ziua ta

Descantec – Cantecul unui copil al nimanui

Marius Dascau – Minunat

Viorel Gheorghiu – Vis

Post Author: Marius Matache

12 thoughts on ““Premiul Meu” din festivalul FolkLung

    Xulescu

    (22 February 2011 - 16:15)

    Felicitari Sorin Poclitaru !

    mariusm

    (23 February 2011 - 13:50)

    sper să ajungă şi pe la radiouri toate piesele astea.

    Fox Studis

    (23 February 2011 - 21:40)

    Descantec!!!!!! foarte faina piesa …si vocea bine lucrata …bravo … felicitari …. nu vreau sa fiu rau dar cred ca merita “tRoFeUl “”fOlK LuNg”””” …. felicitari si celui care a imprimat piesa si nu in ultimul rand…………………………………..lui Sorin ….

    radu

    (23 February 2011 - 23:18)

    Multumim tare frumos ! 🙂

    cel care a tras piesa se numeste Doru. El are studioul in Gura Humorului si are o masina cu numar de Iasi :)) Ne-a servit cum se cuvine cu tuica si ne-a pus la treaba. A avut rabdare si ne-a lasat sa incercam toate idelile de orchestratie si toate avioanele… pe aceasta cale ii multumim tare frumos inca o data. Daca vrei sa te simti in studio mai relaxat decat acasa, el e omu :))

    De festival, din punctul nostru de vedere, nu avem decat cuvinte de lauda… abia cand ai de cantat 2-3 ore si sa vez ce poti face cu publicul, simti ca esti pe scena.

    Speram ca la anu sa se mai faca,si, evident sa prindem si noi dreptul de a canta.

    La Fierarie in Suceava, noi ne-am simtit mai mult decat perfect. Lume primitoare, vesela, dornica de cantat si de distrat… norocul nostru e ca am reusit sa-i prindem cu melodii asa mai spre folk-rock. Am avut placerea si onoarea, ca baietii de la formatia Odyssey, sa ne raspunda invitatiei – si au fost prezenti in Fierarie, unde, bineinteles ca nu i-am lasat sa scape fara sa cante. Alune gratis, barmani foarte de treaba. prieteni oriunde intorci capul… tare frumos. Am inceput pe la 10, si ne-am lasat plecati la cazare dupa 4 dimineata.

    In pizzeria La Bomba, in primu si in primu rand pizza ii cea mai buna pe care am mancat-o vreodat :)) si ii mare. Lumea a fost si acolo primitoare, rabdatoare, dupa ceva timp s-a si dezmortit, s-au cocotat pe scari – toate bune si frumoase. Si aici ne-am intins pana dupa 2.

    Gazda noastra – Adi Bezna, a fost, cum era si de asteptat, o gazda foarte buna. S-a ingrijit de noi, ne-a incantat, ne-a chemat sa cantam alaturi de el, a facut atmosfera… ce mai – foarte tare. … si normal, dupa ce am ajuns acasa am ascultat vo 2 saptamani numai lupii, descantec de mine, si hangii lui 😀

    Domnu organizator, in putinul timp in care l-am petrecut impreuna, ne-a facut sa ne simtim foarte bine primiti. Felicitari inca o data pt initiativa, idee si punerea in practica.

    Publicul e de laudat si la Suceava si la Humor… au venit in numar mare, au dat bani, au ascultat… si speram noi s-au simtit bine – pe noi sigur ne-au facut sa ne simtim bine.

    … nu in cele din urma vesnicul foreverfolk – ce ne-am face fara el. le multumim si lor tare frumos pentru ca sunt atat de buni sa ne informeze cu de toate pentru toti, sa ne promoveze… ceea ce este un lucru mare.

    Povestea mea e gata. Indiferent de ce decizii se vor lua legat de jurii/public/votare tot ce ramane e faptul ca ne-am simtit foarte bine si ca am vrea ca acest festival sa mai fie si anul ce vine.

    Toate cele bune, din partea grupului Descantec.

    radu

    (23 February 2011 - 23:23)

    aah ah… cum era sa uit. multumim frumos de tot si celor de la ZARI, care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut. >:D< daca ajungeti prin Fierarie – si ajungeti sa va uitati pe la panoul cu semnaturi si toate cele, veti gasi la un momentdat DESCANTEC+ZARI=LOVE si 5 semnaturi :))

    Marius

    (24 February 2011 - 00:25)

    @Radu – noroc ca m-ai anuntat ca vrei sa comentezi si ca ai chef de vorba, ca altfel credeam ca ma spameaza cineva :))

    radu

    (24 February 2011 - 07:02)

    avem gura ca sa vorbim – vorba aia 🙂

    Ioana

    (24 February 2011 - 08:47)

    Radu,pentru noi a fost inca un prilej sa va vedem! Deja stie lumea ca ne iubim ca intre trupe. Oricum,ati fost cei mai tari din festival!>:D<

    blackpearl

    (28 February 2011 - 16:05)

    multumesc Radu about vorbele frumoase aduse inculpatului : “daca vrei sa te simti in studio mai relaxat ca acasa” tare de tot !! Trebuia sa-mi deschida cineva ochii in privinta lucrului care este parte a “neimplementarii” studioului meu. (lipsa starilor de angoasa) Da. Poate fi realizabila. Am vrut lucrul asta, am crezut..si abea acum aflu ca exista ! Multumesc Fox Studis pentru aprecieri. In continuare sustin toti concurentii ..aflati de la mine ca ati fost unii mai buni decat ceilalti si ceilalti mai buni decat unii !!! Succes ! (neconditionat) ..dar daca se poate sa-l impartiti si cu mine. Cine stie? Poate vom invata mai usor impreuna sa dam amplitudine entuziasmului. Unde?
    In blackpearl studio image & sound production.
    “Privesti si asculti..ALTFEL !”
    “Locul in care visele devin sunete si imagini”

    […] din acest premiu si anume posibilitatea sa inregistreze o piesa intr-un studio profesional. Aveti aici si aici piesele […]

    […] din acest premiu si anume posibilitatea sa inregistreze o piesa intr-un studio profesional. Aveti aici si aici piesele […]

    […] variantă a fost înregistrată în cadrul festivalului FolkLung, iar celelalte două vor apărea în toamnă pe albumul de autor Sorin […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.